19 Aralık 2012 Çarşamba

Yeter! Söz Artik Yuce Turk Milletinindir!! Bu DECCAL'larin Sonu Gelmektedir


Yeter! Söz Artik Yuce Turk Milletinindir...

Ulke topraklarinin, tum milletin olan varliklarinin, SERFSIZCE satilmasi, Hacli Ordularina peskes cekilen ASKERI usler, ASKERI istihbarat  ve Ordu kademesi, Milletin inancini ABD ve Ingilizlerin hatta rum papazlarin gudumune veren, Islamiyetle alakasi olmayan Bu DECCAL larin sonu gelmektedir. Turk milleti keskin dişlerini gostermeye basladiginda It kopek ve tayfasi vede Sahipleri Kacacak Yer Bulamayacaktir...

Bu yeni süreç sadece DTP çizgisindeki Kürt hareketinin değil, iktidardaki AKP’nin ve muhalif rolü oynayan CHP ve  sessizlik ilkesi altinda ki MHP’nin de sonuna işaret etmektedir. Türk milleti yıllardır kardeşlik masallarıyla kendisini kandıran ve Türkiye’nin adım adım Kürt faşistlerinin eline geçmesine çanak tutan bütün siyasal partilerden hesap soracaktır.


AKP zaten Kürt açılımı adı altında PKK’lı vatan hainlerini  affetme planları yapan ve Apo’yu muhatap olarak Türk devleti ile masaya oturtmayı amaçlayan bir parti olarak Türk milletinden gereken cevabı ilk seçimde alacaktır. Daha dogrusu AKP denen BOP projesi tum taniklariyla beraber topragin altindaki yerini secimi gormeden alacaktir. AKP kendi sonunu hazırlayacağını bile bile girdiği bu açılım tezgâhının altında kalacaktır.
Kürt açılımına tepki göstermek, “Bin yıllık kardeşlik” adı altında Sevr Ulkelerinin yonettigi oyuna dahil olanlar Vatan hainlerine tepkiyi söndürmeyi hedefleyen, Türk milletinin sokakları işgal eden PKK’lı vatan hainlerine karşı sokağa çıkmasını da yıllardır “aman provokasyon olur” gerekçesiyle engellemeye çalışan TUM MECLIS VEKILLERI  de aynı şekilde gereken cevabı alacaktır.
Güneydoğu raporu ve Tunceli raporu gibi Kürtçü tezleri savunan raporlarla uzun yıllardır Atatürk’ün Kürt politikasını uygulamadan kaldıran Baykal’ın CHP’si de bu sürecin kaybedeni olacaktır.

1000 yildir Musluman Olan Bir Millete Dini Ogretmeye Kalkanlarin Dilleri Kesilir...

Fatih Hazretlerinin Torunu, Peygamber efendimizin mujdeledigi bir ulusa gostermelik din yamamanin, yeni dinler dayatmaya calismanin cezasi agirdir...
Bu yeni süreç artık Türk milletinin yıllardır kendisini kandıran ve ülkeyi bölünmenin eşiğine getiren siyaset kurumuna olan tepkisinin de ortaya çıkacağı bir süreç olacaktır. Bu bahiste Yargi makaminin vatansever savcilari,hakimleri, ordu komutanlari, emniyet mudurleri Turk Milletinin Bolunup Parcalanmasina Yonelik Bu Sevr'e ve onun isbirlikcilerine gereken cevabi vermelidirler. Bu saf Devletin Bolunmez Butunlugu dur...
Türk milleti artık kendi işini kendisi çözecek, ülkesini, şehrini, mahallesini, sokağını işgal eden Tum vatan hainlerine ve isbirlikcilerine karşı kendi çözümünü uygulayacaktır.
Yeter, söz Türklerindir artık! 

Hiç yorum yok: