26 Aralık 2012 Çarşamba

Özal, sanki oraya atılıp bırakılmisti...

Rotahaber'in ortaya çıkardığı Turgut Özal'ın hastaneye götürüldüğü anda yaşadığını ispat eden fotoğrafa bir kanıt da arşivlerden çıktı. 

Ahmet Özal'ın basın toplantısında 8'inci Cumhurbaşkanı'nın hastaneye yürüyerek girdiğini ispat eden Anadolu Ajansı arşivlerinden çıkan fotoğrafı göstermesi tüm dikkatleri bu konuya çekti.

Özal'ın 19 yıldır hastaneye götürüldüğünde ölü olduğu iddialarını yalanlayan bu fotoğrafı yalanlayan medyaya cevap olabilecek nitelikte bir şahit daha arşivlerden çıktı.
2010 senesinde NTV'de Can Dündar'ın hazırladığı 'Turgut Özal: Bir Ölümün Anatomisi' programını konuk olan görgü tanığı bütün iddiaları çürütecek gerçekleri açıklamıştı.

Olay günü Hacettepe Üniversitesi hastanesi içerisinde bulunan vatandaş, hastane içerisinde gördüklerini anlattı. Özal'ın sedyeye oturmadan önce ise kendisinin yürüdüğünü ve daha sonra bir odaya götürüldüğünü anlatan kişi Özal'ın adeta yardım dilercesine inlediğini anlatto. Özal'ın sedyeye çuval gibi atıldığını iddia eden şahıs, Özal'ın sedyede yatırılması gerekirken oturur vaziyette tutulduğunu söyledi. Özal'ın karnını tutarak kasıldığını hatta inlediğini söyleyen vatandaş tüyler ürperten bir gerçeği daha açıklayarak o esnada doktorun bulunmadığını belirtti.
Özal'ın yanında bulunan korumasının ağladığını ve "Doktor yok mu?" diye bağırdığını söyleyen vatandaş Özal'ın sanki oraya atılıp bırakıldığını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok: