26 Aralık 2012 Çarşamba

Ne Kahraman Kaldi Ne de Gazi- Hak'ka kosarak giden Sehidin son telefon gorusmesi!


Def etmiştik hepsini... Akdeniz'in serin sularına, Ege'nin öfkeden kuduran dalgalarına, Anadolu'nun bozkırına gömmüştük! Kuyruklarını kıstırarak kaçmışlardı. Arkalarına bile bakamıyorlardı... Ama sömürgeciliktir işte, içlerinde var! Bitmiyor öyle kolay kolay...

Hükümetlerimizle 'işbirliği' yaptılar ve onların sayesinde halkımızı 'kandirdilar'... Aldatılan milletimiz kandı, inandı! "Evet" dedi, ona dayatılan, söylemekte bile zorlandığı 'referandum'a... İMF dediler ona, Dünya Bankası dediler... Memleketimin insanina, Ameri'kan üslerini alladilar pulladilar!

 İyi bir şey sandı Avrupa Birliği Uyum Yasaları'nı! Cehaletiyle oynaniyordu, farkinda degildi,  Evlen benimle haplarıyla! Akşamları, ağlak dizileri sunmuşlardı ona! Gezecek tozacak parası yoktu, işsizdi... En ucuz 'eğlence aracı' olarak açıyordu televizyonu! Sonrası, uyku... Çünkü ona sunuların hepsi buna yarıyordu!
Sonra devlet yetkilileri çıkıp "Kahraman askerlerimiz Antep'i düşmandan temizledi.", "Yunan'ı Ege denizine döktü!" diye bağırıyorlardı! Ihanetlerini golgelemek icin, Eş zamanlı olarak sömürgecilerin hava üslerini, kanlı patriotlarını "Gazi" dediğimiz Antep'e, "Şanlı" dediğimiz Urfa'ya,  Maras'a milli mücadeledinin en ateşli şehirlerinden Adana'ya kendi elleriyle yerleştiriyorlardı. "Savunma amaçlı" hapını da yutmuştuk... Yetiştirdiğimiz adamlar yıllarca savaştıklarımızla işbirliği yapmıştı. Hepsi geldi, bir bir çöreklendi yeniden vatanımıza!

Butun bu yalanlarin  yeni yeni farkina vardi koylu Hasan Amca, tarladaki Emine teyze ve mektuplar yazdilar, agitlar yaktilar asker olan polis olan evlatlarina. Memleket yangin yeri olmus a ogul yok mu KURTARACAK bu vatani, kalmadi mi ceddine ATA'sina sadik evlat, bittimi bu millet...

Hakka kosarak giden Sehidin son telefon gorusmesi!!!

BABA BEN ÖLÜYORUM,,,

Şırnak Uluderede teröristlerle çıkan çatışmada Şehit düşen Jandarma Er Oğuz PARPAROĞLU,nun cenazesidün İstanbul,da toprağa verilirken,şehit erin son sözleri yürekleri dağladı,,Amcasının verdiği bilgilere göre,çatışma öncesi cep telefonuyla babasıyla görüşen Parparoğlu,,.,BABA ARKADAŞLARIMIN HEPSİ ŞEHİT OLDU,,BENDE YARALIYIM,,ÖLÜYORUM,,HAKKINIZI HELAL EDİN,,ANNEME HABER VERME ÜZÜLÜR,,,der Şehit er daha sonra cep telefonunu elinden düşürür,Babası ise uzun süre telefondan çatışma seslerini dinler,,Acılı aile sabaha kadar oğullarından gelecek Yaşıyor haberini umutla bekler,belki yaralıdır konuşamamıştır diye teselli bulur,,ancak sabah saatlerinde gelen Askeri erkan Oğuz PARPAROĞLU,nun şehadet haberini verir,, (bu bir hikaye değil, gerçek yaşanmış olayın ta kendisidir)

Saygi ve rahmetle aniyoruz, aziz ruhuna Fatiha...

Hiç yorum yok: