27 Aralık 2012 Perşembe

Iste Yahudi Usaklari, Iste Derin Devlet ve Gladio Fethullah!!!

Musevi Cesaret Ödülü, Yahudi Üstün Hizmet Madalyali Usaklar ve Hizmetleri...


Amerikan usagi Tayyip’e verilen bu ödülün aynisi, Çevik Bir’e de verilmisti. AKP’nin medyadaki seslerinden Vakit Gazetesi, Çevik Bir’e ödül verildigi vakit, gazetesindeki baslik “Yahudilerden üstün hizmet ödülü” idi. Fakat ayni ödül Amerikan usagi Tayyip’e verilince 11 Haziran 2005 tarihli Vakit Gazetesi’ndeki baslik “Musevilerden Cesaret Ödülü” oldu. Gerçekte bu ödülü Yahudiler, kendilerine üstün hizmet edenlere veriyor. Bu ödülü, kisa adlari ADL ve AJC olan kurumlar veriyor Amerika’da. Yani Anti Defamation League ve American Jewish Committiee (Amerikan Musevi Komitesi) 

Ayrica Amerikan usagi Tayyip ve Çevik Bir ikilisinin 16 Temmuz 2002 tarihinde (genel seçimlerden önce) ABD'ye, Jewish Comitte'nin davetlisi olarak gittigini ve JINSA (Yahudi Ulusal Güvenlik Enstitüsü) yetkilileri ile de görüþmeler yaptigini hatirlatalim. Haberin ve görüsmelerin ayrintilarini, AKP'nin medyadaki sesi 'Yeni Safak' gazetesinin Yazi Isleri Müdürlügü'nü yapan Nasuhi Güngör'ün 'Yenilikçi Hareket' adli kitabinda 'Yahudi Komitesinin davetlisi' baslikli yazisi altinda bulabilirsiniz.  




Çevik Bir ve JİNSA ve Ustun Hizmet!!!

Çevik Bir'in Ulusal Güvenlik İşleri Yahudi Enstitüsü JİNSA ile yakın ilişkileri vardı.

1999'da, bu kuruluş tarafından davet edilmiş ve daha önce mevcut olmayan özel bir ödül (Ulusal Liderlik Ödülü) onun için ihdas edilmişti.

JİNSA Danışma Kurulu Başkanı, Bir'e ödülünü verirken, şu cümlelerle kutluyordu: "Bugün Türkiye, eğer laik ve istikrarlı bir ülkeyse, bunu Çevik Bir'e ve birkaç kişinin vizyonuna borçludur."

Başkan sözlerini Türkçe olarak şöyle tamamlamıştı: "Siz gerçek bir kahraman, dünya çapında bir lidersiniz."

1993’teki Yahudi Düsmani Tayyip, 2004’te Yahudilerden Üstün Hizmet Madalyasý Aldi


Tayyip, “Yahudi Üstün Hizmet Madalyasi” aldýktan sonraki ‘teþekkür’ konuþmasýnda þunlarý döktürdü:

“Musevi düþmanligi utanç verici bir akil hastaliginin tezahürüdür, katliamla sonuçlanan bir sapkinliktir, sapikliktir… Soykirim, etnik temizlik, irkcilik, Islam düsmanligi, Hiristiyan düsmanligi, yabanci düsmanligi ve terörizm geçmisten bugüne kadar devam edegelen kötülüðün farkli yüzleridir… Baska dinlere hosgörü göstermek bize Peygamber mirasidir… Musevi düþmanliginin Türkiye’de yeri yok…”

Amerikan uþagi Tayyip bu açiklamayi yaparken, 3 Kasim 2002 seçimleri öncesinde Bülent Arinç, ‘Seref Madalyalarimiz’ dedigi konusmalar silsilesinde Yahudiler için söyle demisti:


“… Söyle bir hadisi serif var, Müslümanlarla Yahudiler harp etmedikçe kiyamet kopmayacaktir. Bu harpte Müslümanlar galip gelecektir ki, Yahudiler taslarin ve agaçlarin arkasina saklanacak, agaçlar haber verecektir, ‘Ey Müslüman arkama Yahudi saklandi gel onu öldür’ diyeceklerdir.

Fetos ve Cevik Bir'in ADL deki yeri ve Onemi

  3 gündür Türkiye de bulunan Yahudi Liderler Heyeti, Başbakan Yılmaz, Orgeneral Çevik Bir, TBMM Başkanı Çetin ve Dışişleri Bakanı Cem den sonra Fethullah Gülen ile görüştü 55 Yahudi örgütünü temsilen Türkiye de bulunan 59 kişilik (AYÖBK) Amerikan Yahudi Örgütleri Başkanları Konferansı Heyeti, Fethullah Gülen in Türkiye deki ve yurtdışındaki çabalarını önümüzdeki yüzyılın barış asrı olması açısından önemsediklerini ve sözkonusu projeye büyük ilgi duyduklarını belirttiler ” 10 Mart 1998 – Zaman

Gelelim ADL ve Gülen Efendi nin Zaman'a yansıyan haberlerine, kim kimlerin adamı, kim kimler adına diyalog işine taşeronluk yapıyor, kim kimlerin teklifiyle diyalog masalı yazıyor?

Önce, 20 Kasım 1992 günkü Zaman ın 2. sayfasındaki ABD de Yahudi mafyası: ADL başlıklı ve Yunus Altınöz imzalı araştırmadan bazı bölümleri aktaralım:
İngiliz Farmasonluğu nun Yahudi kolu olan B nai Brith in etkisi altındaki ADL (Anti Defamation League) 1913 yılında kurulmuştur…
ADL adeta, Amerikan mafyasının halkla ilişkiler bürosu gibidir…
Kurdukları Denizaşırı Yatırımcılar Servisi adlı şirketle milletlerarası silah ve uyuşturucu kaçakçılığı, kirli parayı aklama gibi işleri yürütmektedir.
İşgal altındaki Filistin topraklarında ve Kudüs ün Hıristiyan ve Müslüman bölgesinde geniş arazilerin kanunsuz alım satımının ortaya çıkarıldığı emlak skandalı da yine işin içinde ADL nin varlığını ortaya koyuyor…
ADL, Amerika içinde FBI kanallı muhtelif operasyonlarla ilişkisini sürdürdü. FBI ise kongre tarafından suçlandığı zaman suçu daima ADL nin üzerine attı…
ADL nin bilinen cinayetleri şunlardır: 15 Ağustos 1985 te Kafkasyalı Müslüman lider Tscherim Sobzocov, evinin önünde bombalı saldırı sonucu öldürüldü Musevi iken Hak din olan İslam a dönüş yapan Prof. İsmail Raci Faruki ve eşi 1985 in Ramazan ında sabaha karşı evlerinde bıçaklanarak öldürüldüler Gandhı ve Palme suikaslerinin arkasında da ADL yi görmekteyiz…
ADL, tam mesai ile çalışan gizli istihbarat memurlarının bir kısmını Amerikan Hükümeti Adalet Bakanlığı na bağlı Özel soruşturmalar Ofisi nde (OSI), bir kısmını da İsrail otoriteleriyle Tel Aviv de çalıştırmaktadır…
İsrail Devleti kurulduğundan beri ADL, İsrail Gizli Servisi MOSSAD ile hususi ilişkilerini daima sürdürmüş, İsrail mafyasıyla da yakın bağlantılar kurmuştur ADL Sharon grubu ihtilaflı bölgelerde satın aldıkları evlerde militan Yahudiler i yetiştirdiler
Kim yazıyor bütün bunları ve dahasını; 20 Kasım 1992 günkü Zaman gazetesi 

Fetoya Gladio Yolu Aciliyor

Gelelim 10 Mart 1998 günkü aynı Zaman gazetesinin Diyalog çabaları devam ediyor başlıklı ve Selçuk Gültaşlı imzalı haberine:
3 gündür Türkiye de bulunan Yahudi Liderler Heyeti, Başbakan Yılmaz, Orgeneral Çevik Bir, TBMM Başkanı Çetin ve Dışişleri Bakanı Cem den sonra Fethullah Gülen ile görüştü 55 Yahudi örgütünü temsilen Türkiye de bulunan 59 kişilik (AYÖBK) Amerikan Yahudi Örgütleri Başkanları Konferansı Heyeti, Fethullah Gülen in Türkiye deki ve yurtdışındaki çabalarını önümüzdeki yüzyılın barış asrı olması açısından önemsediklerini ve sözkonusu projeye büyük ilgi duyduklarını belirttiler
Görüşmede; Gülen in, ABD nin en etkili Yahudi Lobisi olan ADL nin (Anti Defamation League) teklifi yle hazırladığı hoşgörü ve diyalogla ilgili kitap da gündeme geldi. Gülen, İngilizce olarak hazırlanan kitap üzerindeki çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, bittiğinde insanların hizmetine sunacağını söyledi. Kitap, ADL tarafından basılarak dünyanın dört bir yanında dağıtılacak.

Şimdi tekrar değerlendirin bakalım; bu diyalog işi Türk orjinli miymiş, ABD uzantılı Vatikan orjinli mi, yoksa ADL orjinli miymiş?Alemlere rahmet Hz. Muhammed i ve O nun Medine Vesikası nı Vatikan ın ve ADL nin diyalog işinde diline dolayanların, Ümmet i Muhammed in seçkin topluluğu yüce milletimize neler yapabileceklerini varın siz hesap edin.


Hiç yorum yok: