25 Aralık 2012 Salı

Tevrat=lşık=AKP; Hersey Sadece Bir Tesaduf mu?

Butun bunlarin sadece bir tesaduf mu yoksa bilincli olarak BOP denilen asagilik bir Yahudi;Hacli organizasyonun bir parcasimidir? buna okurlar karar verecektir. 

AKP Parti tüzüğünün 3. maddesinde amblemlerinin ampul olduğu ifade edilmektedir, Ampulün etrafında 7 ışık huzmesi vardır. AKP tüzüğünün 4. maddesinde 15 temel amaç varken neden 7 ışık? Partinin amblemi neden altin sarisi renktedir?


”On emirden biri bir lamba’dır ve ışığı öğretir.” İbrani dilinde bu söz “Öğreti Tevrat’tır.” olarak tercüme edilmiştir. Bu nedenle Tevrat ışık olarak tanımlanır. … Bu tanımlara göre, Kitab-ı Mukaddes 119:105′e bakıldığında… “Senin sözün yolumu ve ayaklarımı aydınlatan lambadır.” Kitab-ı Mukaddes 119:105′iyazan Kral Davut’a göre, “Tevrat bir lamba ve bir ışık olarak mütalaa edilmiştir. Üzerinde yan yana ve aynı düzeyde olmak üzere yedi mumluk bulunan şamdan, masonların simgelerinden biridir.
 Geleneksel olarak altından yapılır. Mason mabedindeki kutsal ateşi sembolize eder. Mabed, sembolik olarak alevlerle aydınlatılmalıdır. Usta derecesinde, mabette yedi kollu şamdan bulunması şarttır. Yedi kollu şamdan, aynı zamanda 1948′de kurulan İsrail’in devlet amblemidir


1 Eylül 2004′te ATV Ana Haber Bülteni’ne konuk olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Konutunu ATV’ye açarak canlı yayında gündeme ilişkin mesajlar vermişti

Yaklaşık 45 dakika süren o yayında televizyonları başındaki “muhafazakâr” izleyici kitlesinin dikkatini Ali Kırca ile Başbakan arasında duran ve adeta bir mesaj içeriği taşıyan “yedi kollu şamdan” çekmişti.
Masonların mabedindeki, Yahudilerin ve İsrail’in amblemi yedi kollu şamdan Başbakan’ın yanı başında ne arıyordu?
O gunlerde BOP Es Baskanligi mesajimi vermekteydi?

7 Katlı Cesaret Ödülü
Yahudi Cesaret Ödülü:Erdoğan, ABD’deki önde gelen Musevi kuruluşlarından Anti Defamation League tarafından ikinci Dünya Savaşı’nda soykırıma diplomatlara verilen Cesaret Ödülü’nü Türkiye adına aldı.Erdoğan, “Bu ödülü kabul ederken vatandaşlarım adına nefreti ve zorbalığı mağlup etmeye yönelik çabalarımıza devam etmeyi ve daimi barış ve adaletin tohumlarını ekmeyi taahhüt ediyorum.”
(Sabah, 10 Haziran 2005)

- Ödül plaket tahtasında 7 adet bakır rölyef dikdörtgen plakanın varlığı dikkat çekmektedir.
Erdoğan 27 Ocak 2004′te ABD Yahudi Komitesi(AJC) tarafından da ödüllendirildi.

Illuminati örgütünün 7 ilkesi olduğu ifade edilmektedir.

(Da Vinci Çözümü: Leonardo da Vinci’nin 7 Sırn, Beyaz Yayınlan, 2004)
“Yeni Dünya Düzeni” kurma amaçlı bu örgütün çıkışındaki 7 temel hedefin içinde altıncı sıradaki hedefleri dinlerin ortadan kaldırılmasıdır. Birinci açıklanan amacı düzenli hükümetlerin yıkılması…“Hedef dünyada devletlere karşı bir inançsızlık yaratmak, dinleri birbirine düşürmek, ve sonunda da dünyada yeni bir düzen getirmektir. Serdar Turgut, Akşam, 25.05.2004)

llluminati İlkeleri ve AKP



“Yeni Dünya Düzeni” kurma amaçlı llluminati örgütünün çıkışında 7 temel hedef vardir.
Dünyadaki küreselleşmeye bütün samimiyetimle inanıyorum.
{Erdoğan, 22.07 2002, Kanal D)
Türkiye küreselleşmenin markası hâline gelecektir.” (Erdoğan. 10.12.2002, ABD)
AKP’nin yeni ideolojisini anlatan “Muhafazakâr Demokrat” adlı kitapta hedefin; “Küreselleşmenin üniter-millî devletlere getirdiği maliyet nedeniyle yeni uluslararası standartlara göre yeniden düzenlenmesi” olduğu ifade edilmektedir.
Uluminati örgütünün 7 ilkesi ile AKP görüşleri arasında ne gibi benzerlikler vardır.
Ulus devletlerin yıkılması:
“Resmî ideoloji ırkçı bir kişilik taşıyor, bu yapısıyla da millî bütünlüğü koruması mümkün değildir. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti’nde 27 etnik grup yaşamakta. Bu 27 etnik grubun da varlıklarının tanınması gerekmektedir. ‘Türkiye Türklerindir’ gibi tezler yanlıştır.
Türkiye’nin 70 yıllık tarihi boşa harcanmış bir zamandır.
(Tayyip Erdoğan, 2. Cumhuriyet Tartılmaları, Metin Sever-Cem Dizdar, 1993)
Medeniyetler ittifakı altında evrensel değerlerin ve tek kültürün hâkimiyeti: “Ulusal kültürlerin küreselleşme içinde varlıklarını korumaları için değişim zorunlu bir dinamik. Yani alt değerleri, üst değerler olarak takdim etme yanlışına düşmemeliyiz.” (Tayyip Erdoğan, 20.01.2004 TBMM Grup Toplantısı)
“Türkiye; tüm dünyaya Hristiyanlık ile İslam’ın birbiriyle kucaklaşabileceğini gösterecektir.”
(ERDOĞAN, 10 Aralık 2002, CSIS, ABD)
Din ve kültürlerin ortadan kaldırılması:
“…Helenizm ile Frigya uygarlığı Anadolu’nun tam ortasında vücut buldu. Avrupa ve Paris adlarının Anadolu mitolojisinden geldiği söylenir. Akdeniz kültürünü işte böyle iç içe örebildik. Peki sonra ne oldu? Ortak değerlerimizi daha ileriye götürüp yaygınlaştırmak yerine, medeniyetler çatışması tezini ortaya attık.
Bu ortak bilinci engelleyen tek şey, tarihten gelen karşılıklı güvensizlik duygusu. Bu güvensizliği, din ve kültür gibi suni bölünmelerle maalesef hâlâ daha beslemeye devam ediyoruz.”
(Tayyip Erdoğan, 17 Ekim 2003. İspanya)
- Erdoğan lllumiati’nin temel amacı olan “Yeni Dünya Düzeni” kurma doğrultusunda gelişen küreselleşmenin emir ve direktiflerine uyulması gerektiğinden sık söz etmektedir.
- Erdoğan, “Medeniyetler İttifakı”nın eş başkanıdır.
- Erdoğan, ülkemiz dâhi 22 İslam ülkesinin haritalarını değiştirme ve Orta Doğu’dayeni bir düzen kurma projesi olan Büyük Orta Doğu Projesinin (BOP) eş başkanıdır.
- Erdoğan Davos toplantılarına, AKP’ye yakın olanlar Bilderberg toplantılarına yakın ilgi göstermektedir.
- Bilderberg grubu, llluminati şebekesinin bir organıdır.

Siyon Protokolleri ve 7 Başlı Yılan

Siyon Protokolleri, Yahudilerin dünyayı nasıl sömürge hâline getireceklerini planlayan bir yazıttır. Vaad edilmiş toprakların kurtarılması ve Büyük İsrail’in kuruluşunun “sembolik yılanın sakinliği”yle mümkün olacağına işaret edilmiştir.

Yılanın başı milletlerin kalplerine girecek ve onları çürütüp yok edecektir. Kudüs’ten harekete başlayan bu yılan, kendi zafer zincirini tamamladıktan sonra gene oraya dönecektir.
- İsrail’in güvenliği için Lübr amacı, siyon haritasını çizmeye katkı sağladı.
- Irak’ta, Kıbrıs’ta, AB’de bu gayri millî politikaların sebebi, -yılan misali- gizli ilişkiler olabilir mi?
-Annan’a Davos’ta Kıbrıs’ı teslim sözü verilmesi, Berlusconi’ye ek protokolü imzalama sözü verilmesi, PKK ile ateş kes görüşmeleri bizlere bi şeyler anlatmıyor mu?
- Topraklarımızın satılması, ekonomimizin yabancılaştırması tesadüf olabilir mi?
- “Ilımlı İslam” ve “İslam’da Reform” tartışr tesadüf mü?
- Patrikhaneye neden ekümeniklik sıfatı verilmek istenmekte?
- Kuzey Irak’ta bağımsız Kürt devletinin önünü kimler açmaktadır?
Siyon Protokollerinin 2. sinde yer alan konulardan birinin başlığı şudur:
Kukla Hükümetler ve Gizli Danışmanları;
Bu protokolde aynen şu ifadeler yer almaktadır: Hizmete elverişlilikleri derecesine göre halk arasından seçeceğimiz kölece itaat etme kapasiteleri olan idareciler, ülke idaresine hazırlanmış kimseler olmayacaktır. Bu efendiler, çocukluklarından beri bütün dünya işlerini idare noktasından yetiştirilmiş bilgin ve çok zeki danışmanlarımızın ve uzmanlarımızın ellerinde kolaylıkla birer oyuncak hâline geleceklerdir.
(VVİII Durant-Roger Lambelin, Yahudiliğin Tarihi ve Siyon Liderlerinin Protokolleri, Eylül 2004)
” Erdoğan, Batı için az bulunur bir ürün. Bu yüzden de onlar için değerli. Batı’nın hiç bir Müslüman lidere söyletemeyeceği şeyleri, Erdoğan içinden gelerek söylüyor.”
(Fatih Altayh, Hürriyet, 7 Şubat 2004)
Tayyip Erdoğan’ı kullanın. Üstüne sifonu Çekmeyin. (Cüneyt Zapsu-Başbakan Danışmanı, ABD)
Kimlik değişimi karşısındaki tereddüt, toplumumuzda gözükmemektedir. (Erdoğan, 24 Ocak 2004, Davos)
ABD asker isterse göndeririz. (Erdoğan, 23 Ekim 2003, CNN Türk)
Butun bunlar sadece bir tesaduf mu yoksa bilincli olarak BOP denilen asagilik bir Yahudi-Hacli organizasyonun bir parcasimidir buna okurlar karar verecektir. 



Hiç yorum yok: