30 Aralık 2012 Pazar

Takiyye Derneklerinin Gercek Yuzu!


Islami adini verdikleri kuruluslar simdide Uludere olayina bulastilar. 

Turkiye'de yasayan hic kimse masum insanlarin olmesinden mutluluk duymaz ama vatanini seven gercek muslumanlarda arkasinda PKK denen vatan hainlerinin oldugu bir olaya destek vermez arka cikmaz. Sehit ve gazi ailelerimize komik paralar, hatta essek'ler verilirken milyarlarca lira alan kacakcilik yaparken olen vatandaslari savunmak ikiyuzluluktur. Dahasi olayin arkasinda pkk ve yabanci servislerin oldugu bir olaya sahip cikmanin, devlete hadsizce laf soylemenin affedilir yani yoktur.


Uludere’ye taziye ziyaretine giden Islami kuruluşların temsilcileri, bilgi ve izlenimlerini basın toplantısıyla açıkladı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve beraberindeki heyetin ölenlerin yakınlarıyla görüşmediğinin belirtildiği açıklamada, katliam dan iki gün sonra askerler tarafından büyük ateşler yakıldığı ve delilerin karatıldığı yönünde şüphelerin arttığı dile getirildi.
MAZLUM-DER Genel Başkan Yardımcısı Sarıyaşar; HÜKÜMET, Irak sınırında yaşanan ve 34 kişinin hayatını kaybettiği olayın sorumlularının cezalandırılması konusunda isteksiz davrandı. Uludere olayı ilk andan itibaren resmi ve hukuki hiç bir tetkik yapılmadan "operasyon hatası" olarak ilan edildi. Bu da vicdanları yaraladı."

Olenler Kardesleri Oldu!!!
Sehit ve gazi aileleri ile ilgili birtek soz soylemeyen bu dernekler simdide pkk yandaslariyla kardes olma cabasi icinde...

 Hayatını kaybedenlerin acılı aileleri ile gece ve kar altında mezarlık ziyareti yaparak Kur’an okuduklarını ifade eden STK temsilcileri, "Öldürülen 34 kardeşimizin katillerinin bulunup cezalandırılması, Hükümetin üzerindeki öncelikli sorumluluktur" dedi. 

Hiç yorum yok: