30 Aralık 2012 Pazar

Dinleme Rezilliği AKP İle Her Yere Yayıldı!


MHP lideri Devlet Bahçeli'den, "Dinlemelerle ilgili Meclis'te komisyon kurulsun önerisi" geldi.

Bu kadar sert elestirilere ragmen Sayin Bahceli neden Akp'ye destek vermektedir? 

Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Zorluklara teslim olmuş, sıkıntılara havale edilmiş, çelişkilere bezenmiş bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten Bahçeli, geriye dönüp bakıldığında kaybolan hayallerden, çöken ümitlerden ve yara almış beklentilerden başka bir şey görülemeyeceğini savundu. 
 Bahçeli, şöyle konuştu: "2012 yılında Türkiye; geriye gitmiş, hezimete uğramış ve skandallarla sarsılmıştır. 10. yılını dolduran AKP hükümeti, Türkiye'yi her yönüyle çıkmaza sürüklemiş, milletimizi her açıdan mağduriyete mahkum etmiştir. Siyaset kirlenmiş, ekonomi tökezlemiş, sosyal yapı zayıflamış, toplumsal ahlak çatırdamış, işbirliği ve dayanışma duyguları ne yazık ki körelmiştir. 10 yılda Türkiye her alanda ters yüz edilmiştir. Vefasızlığın dibine batmış, samimiyetsizliğin çukuruna düşmüş AKP iktidarı ülkemizi hazin verici bir ortama sürüklemiştir.


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddialarını anımsatan Bahçeli, şöyle dedi: "19 Aralık 2009 tarihinde bir başbakan yardımcısını hedefine alan suikast iddialarının düzmece olduğu anlaşılmış, üstelik sözkonusu zat bu kadar tahribat ve operasyondan sonra suikasta inanmadığını da bizzat teyit etmek durumunda kalmıştır. Halihazırda daha iyi fark edilmektedir ki suikast iddiaları kozmik odalara girilmesi, buralardaki bilgi ve belgelerin gasp edilmesi için fırsat ve imkan olarak değerlendirilmiştir."


Bahçeli, terörün Türkiye'nin öncelikli sorunlarından biri olduğunu, kana doymadığını ve doymayacağını söyledi.
"AKP politikaları bölücülüğe can vermiş, el uzatmış ve ayağa kaldırmıştır" iddiasında bulunan Bahçeli, bundan dolayı terörün müsait bir ortam bulduğunu ve arkası arkasına ölüm saçtığını savundu.
Bahçeli, şunları kaydetti:
"Şüphesiz verdiğimiz kayıplar, karşılaştığımız şehadetler bu yılla sınırlı olmayacak, bu yılla bağlı kalmayacaktır. Biliyoruz ki terör kana doymamış ve doymayacaktır. Cinayetlerinden katiyen vazgeçmemiş ve vazgeçmeyecektir. Çünkü PKK sırtını sağlama almış, dayatmalarının karşılanacağı müsait bir zemine kavuşmuştur. Üstelik İmralı canisi AKP'nin müzakere ortağı olarak iyice sivrilmiş, kanın durması, silahların susması ve çözümün sağlanması bahaneleriyle
Türk devleti ölüm çetesinin muadili haline getirilmiştir.
AKP zihniyeti devlet olmanın şeref ve itibarını yere çalmıştır. 2012 yılında terör altın yılını yaşamış, melanet amaçlarına biraz daha yaklaşmıştır. Ayrılma hazırlıkları ve bölünme planları yapanlar bu yılı iyi değerlendirmişlerdir. Sözde Kürdistan paçavraları Türk bayrağının karşısına dikilmiş, cenazelerin dahi üzeri Ankara'da başka, Cizre'de başka örtülmüştür."
Partisinin, Türk bayrağına yapılan saygısızlıkları, "kan ve şiddet payesi bez parçalarının rest çekercesine orada burada sallanmasını" unutmayacağını ve sabıkalı bölücülere de hakkını helal etmeyeceğini bildirdi.
Erdoğan'ın ustalık dönemi...
Bahçeli, "Başbakan Erdoğan'ın ustalık dönemi, Türkiye'nin çöküş ve yıkılış şifrelerini içinde barındırmış ve hayal olan ne varsa gerçeğe çevirmiştir" dedi.
Bu yıl, Türk milletine tuzak kurmaya, çelme takmaya ve önünü tıkamaya çalışanların yüzünün güldüğünü ifade eden Bahçeli, hangi zaviyeden bakılırsa bakılsın 2012'nin güçlüklerin çoğaldığı, kamplaşma ve cepheleşmelerin zirveye taşındığı bir dönemin adı olduğunu ifade etti. 

Hiç yorum yok: