21 Aralık 2012 Cuma

Cihattaki Çeçen Mücahitler Dualarınızı İstiyor!



Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla!
Tekrar ayağa kalkın ve Allah'ı övün ve Peygamberine (s.a.s) selam gönderin.
Düşmanların acımasızlığına ve kurnazlıklarına rağmen Çeçen halkı Mücahidlere tam destek vermeyi sürdürmekte ve bu zor zamanlarda sabır göstermektedir. Allah yardımlarınız için sizi en iyi şekilde ödüllendirsin sevgili kardeşler.

Biz Mücahidler, atalarımızın toprağının kahraman savunucuları yüz binlerce Çeçenin kanı ile sulanmış olan küçük bir kara parçası olan toprağımızı savunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Bugün dünya iki kampa bölündü: Müminler kampı ve kâfirler kampı
Çeçen halkının kaderine Strasbourg, Washington ya da Moskova'da karar verildiğini verileceğini düşünenler derin bir yanlış içindedir.

En sonunda Rus-Kafkas savaşına noktayı kesinlikle ellerinde silahlarıyla Dinlerini, Onurlarını ve Özgürlüklerini savunan Mücahidler koyacaktır, Inşha'Allah!
Bizleri dualarınızda unutmayın!

Allah'ım bize yardım et ve iyilikle ödüllendir.
Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Allahu Akbar!




Çeçenler, adı açıklanmayan bir dağda kendilerine özel bir kamp kurmuş.Bu kamplarda hem silah hem de dini eğitim alıyorlar.Kampta kalan Çeçenler, günlük yaşamları içing ereken herşeyi burada hazırlıyor.
Ekmeklerini bile kendileri yapan Çeçenler, nehirlerde balık avlayıp yemeklerini hazırlıyor.
Kış yapılanması için özel sığınaklar hazırlayan Çeçenler zaman zaman Rus askerlerine karşı operasyon yapıp tekrar sığınaklarına dönüyor.

Hiç yorum yok: