1 Aralık 2012 Cumartesi

Bu Rapora Gore Turkiyenin Dogusu Terore Teslim, Vatan Hainleri Bir Tek Oralarda var.!!!


Pkk haritasi gibi bir haritayi Istihbarat birimleri hazirlamaz!!!

İSTİHBARAT birimlerinin, Ankara Kumrular'daki bomba yüklü araç saldırısına ilişkin iddianameyi hazırlayan Cumhuriyet Savcısı Yıldırım Bayyurt'a gönderdiği; "PKK terör örgütünün yönetimşeması" ve örgütün ülke içindeki kamplarıyla ilgili rapordan önemli detaylar ortaya çıktı. Enteresan ki Batida hic vatan Haini olusumu, It ini yok. 

Bu Rapora gore Turkiyenin dogusu terore teslim, Vatan Hainleri bir tek oralarda var.!!! Bu Raporu hazirladigi iddia edilen Istihbarat birimlerinin ya Dunyadan haberleri yok Yada bu rapor birilerine hizmet icin hazirlanmis. 

ÖRGÜTÜ YÖNETEN İSİMLER?
Habertürk'ten Bedirhan Özyiğit'in haberine göre; Rapora göre örgütü, KCK Yürütme Konseyi Başkanı "Cemal" kod adlı Murat Karayılan, "Refah" kod adlı Sabri Ok, KONGRA-GEL Başkanı Remzi Kartal, Duran Kalkan, Cemil Bayık,Mustafa Karasu, Nuriye Kesbir ve Newroz Ceren gibi isimlerin yer aldığı "Ankaralılar Grubu" yönetiyor. Ülke dışında Nizamettin Toğuç, Tahir Kemalizade, Hasan Yirik, Aynur Hülakü ve Fahrettin Gülşen gibi isimler öne çıkıyor.

5 BİN KİŞİLİK SİLAHLI KADRO

Örgütün silahlı kadrosu ile ilgili bilgilerin de yer aldığı raporda PKK'nın 5 bin kişilik silahlı bir yapıya sahip olduğu ve bu sayının yaklaşık 2 bin 500'ünün Türkiye sınırları içinde yer alan kamplarda bulunduğu belirtiliyor. Listede bölgeler PKK'nın verdiği isimlerle yer alıyor.

Hiç yorum yok: