12 Aralık 2012 Çarşamba

Yuzsuz Gokcek kendi ayibini gormez Izmir'e laf atar...


İzmir’deki yağmurdan sonra ‘’Venedik’e değil, İzmir’e gidin’’ tweeti atarak İzmirlileri kızdıran Melih Gökçek’in, geçen yıl Ankara’daki sel nedeniyle tazminata mahkum olduğu ortaya çıktı.


İzmir’deki yağmurun cadde ve sokakları göle çevirmesi üzerine ‘’Venedik’e değil, İzmir’e gidin’’ tweeti atarak İzmirlileri kızdıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, geçen yıl Ankara’daki yağmur ve sel nedeniyle tazminata mahkum olduğu ortaya çıktı.
İzmir’deki yağışın ardından Kordon'un fotoğraflarını paylaşan Gökçek, "CHP'liler Venedik'e gideceğinize İzmir'e gidin, ucuza gelir’’ diye tweet attı. Ancak bir yıl önce Ankara’da da benzer görüntülerin yaşandığı ve alt geçitte arabası ile mahsur kalıp boğulma tehlikesi geçiren ve yüzerek kurtUlan Aykut Fındıklı adlı vatandaşın, Ankara Belediyesini bin 500 lira tazminata mahkum ettirdiği belirlendi.
‘’ALT YAPI DAYANMAZ’’

Gökçek, geçen yıl 16 Haziran günü Ankara’daki yağmurun ardından Balgat’taki 70 Gün alt geçidinin suyla dolması ve vatandaşların boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine ‘’Bu normal bir yağış değil. Bu duruma hiçbir altyapı dayanmaz’’ demişti.
Balıkadamların yardımı ile alt geçitte boğulmaktan son anda kurtulan Aykut Fındıkçı adlı vatandaş da olaydan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’ye dava açtı. Ankara 11. Sulh Hukuk Mahkemesi de Fındıkçı’yı haklı buldu ve belediyeyi bin 500 lira tazminat ödemeye mahkum etti.

Hiç yorum yok: