10 Aralık 2012 Pazartesi

Türkiye’nin Başbakan’ı ‘Kahrolsun Türkiye’ diyebilir mi?

AKP’YE OY VERENLERE, İL VE İLÇE TEŞKİLATLARINA DUYURULUR!

“Tayyip Erdoğan, TBMM’de Kürt milliyetçiliğine karşı çıktığı gibi Türk milliyetçiliği ile Türkçülüğe de karşı çıkmıştır!”
akp vekili Metiner

Kim diyor bunu?
AKP Adıyaman Milletvekili gazeteci Mehmet Metiner!
Nerede, ne zaman söyledi?
Önceki akşam 22.00 sularında Habertürk TV’de!
Mehmet Metiner kendini mebus yapan lideri Tayyip Erdoğan’a iftira etmeyeceğine göre Başbakanımız bu beyanları ile aslında “Kahrolsun Türkiye” mi demektedir?
Öyle ya Türk milliyetçiliğine ya da Türkçülüğe karşı çıkmak o anlama gelmiyor mu?
Diyecekler ki kastedilen Başbakan’ın, ırkların milliyetçiliğine tavır almasıdır!
İnsaf edin! Türk milliyetçiliği ya da Türkçülükten kastedilen ırkçı milliyetçilik midir?
Türklük bu ülkede imparatorluk, bakiyesi olan bütün halkları kucaklayıp toparlayan ve bağımsız olmasını sağlayan üst kimlik değil mi?
Ne yani ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ sözüyle Mustafa Kemal Atatürk, kafatasçılığı mı teklif etmiştir?
Bizzat kendi mebusunun açıklamaları ile bir kere daha teyit ve tescil görüyor ki Başbakan Erdoğan’ın Türk kavramı ile bir sorunu ya da ona bir takıntısı var!

3000 yillik Turk Milleti Tarihinde Hic Bu Kadar Asagilanmamisti!...

Genelkurmay açıkladı, PKK’nın yıllık uyuşturucudan elde ettiği kara para 500 milyon AVRO. Bunu da kim açıkladı biliyor musunuz; terörist diye hapiste tutulan emekli orgeneral Ergin Saygun! Peki, AKP hükümeti bunu bilmiyor mu, diye soracaksınız. Elbet biliyorPeki, ne yaptılar? Hiç. Evet, hiç bir şey yapmadılar, bu paralar hala İsviçre’de aklanıp silah cephane oluyor ve bizi şehit ediyor.Ne yapiyorlar; 

Vatan haini it basi ile uzlasiyorlar, parasini odedigimiz Patriotlarin  kumandasini Hacli Ordusuna veriyorlar, Parcalanma ve bolunmenin onunu acan belediyeler(Eyalet) yasalarini cikartiyorlar, kurtceyi resmi dil haline getirip pkk nin amaclarini mesrulastiriyorlar, Kurtulus Savasinda kanla, savasla kazandigimiz her seyi ozellestirme adi altinda satiyorlar, Yani adim adim Sevr antlasmasini, BOP sahiplerinin istedigi gibi uygulamaya koyuyorlar...

Iki yil once Bahceli bu tip cikislar yapan basbakani ve bakanini agir dille elestirmisti; Amacımız Türk milletinin bağımsız yaşaması, huzurlu olması ve sonsuza kadar son vatanında var olmasıdır. Bizim ekmeğimiz de, suyumuz da Türk’tür, Türkçedir, Türk tarihidir ve Türk milletine ait olan her değerdir. PKK açılımının koordinatörlüğü ve en hararetli militanlığını yapan bu şahsın da Yüce Divan’a gitmesi artık kaçınılmazdır. Bu da inşallah Milliyetçi Hareket’e nasip olacaktır. PKK açılımı sürecinin koordinatörü İçişleri Bakanı ve Basbakanin da bulunduğu makamda bir gün dahi durmayarak hemen istifa etmesi ya da görevinden alınması gerekmektedir.
Memleketin gencecik evlatlari vatan hainlerinin pusularinda can verirken, Hainlik sokaklara kadar akmisken, toki yolsuzluklari ile dulun yetimin haklari yenirken, deprem yardimlarinin bile pkk ya peskes cekilmesine goz yumulurken... saymakla bitmeyecek bu pislikler ayyuka cikmisken!!
AKP’YE OY VERENLERE, İL VE İLÇE TEŞKİLATLARINA DUYURULUR!
BUTUN BU OLANLARI DUYUP BILDIKTEN SONRA ÇIKIP DA ORTAYA “ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ” DİYE SLOGAN ATMAYIN!
Öyle bir şey yok ise söyleyin lütfen, adı Türkiye olan bir ülkenin Başbakanı Türk milliyetçiliğine ve Türkçülüğe karşı nasıl cihad ilan eder tavırlarda olur?


Hiç yorum yok: