5 Aralık 2012 Çarşamba

Kendi Agizlarindan Bop Planlari ve Oval Ofis Talimatlari!!!


Talimatı Oval Ofis'te aldı, CIA ile birlikte yürüttü. Operasyonları bizzat yönetti, mahkemelere tutukama talimatları gönderdi... "Silivri'de özel mahkemeler kurduk" açıklamasıyla tertipteki rolünü açık etti. Daha sonra da defalarca yurtseverleri tutuklattığını açıkladı. Bunların hepsini Tayyip Erdoğan yaptı.


Büyük Ortadoğu Projesi, ABD’nin 90’lı yılların sonunda tasarladığı ve 2000’li yılların başında uygulama koyduğu, yeni dünya düzeninin projesiydi. Ortadoğu’yu yeniden şekillendirecek projenin en önemli ayaklarından biri Türkiye olacaktı. Ne var ki, Türkiye’de hizadan çıkan silahlı kuvvetler, yükselen Anti-Amerikancı halk hareketi, projenin önündeki en büyük engeldi.

Irak’a girmek isteyen ABD, Türkiye topraklarını kullanmak istemiş, ancak hem dönemin Başbakanı Bülent Ecevit, hem de Genelkurmay Başkanı Hüseyin Kıvrıkoğlu’ndan ret yanıtı almıştı. Söz dinlemeyen hükümet, hizadan çıkan generaller ve BOP’a karşı çıkacak olan milli kuvvetler tasfiye edilmeliydi. Bu görev için seçilen isimler Tayip Erdoğan ve Abdullah Gül'dü.


Önce ekonomik kriz sonra Kemal Derviş ithal edildi. Bülent Ecevit, Mesut Yılmaz ve Devlet Bahçeli genel seçimimlerin zamanında yapılması için anlaşmıştı. Ancak MHP lideri Bahçeli birden bire 4 Kasım'da erken seçim istediklerini açıkladı.

CIA'nın yan kuruluşu olan Rand Corporation'ın (korpereyşının) 1996 yılındaki raporu gerçekleştirilmişti. Amerikan raporu uygulamaya geçmişti. Abduulah Gül Dışişleri Bakanı, Tayyip Erdoğan'da Başbakan olmuştu.


AKP’nin iktidara gelmesiyle birlikte Amerika'da Irak’ı işgal planına hızlandırdı. AKP’ye düşen ilk görev, Türkiye topraklarının ABD askerlerine açılmasıydı. AKP 1 Mart 2003’te TBMM’ne getirdiği tezkerede başarısızlığa uğradı. Hedefinde tezkerenin geçmesini engelleyen milli kuvvetler vardı. Ergenekon tertibi başlatılmalıydı.



Başbakan Erdoğan tertibin talimatını bizzat ABD Başkanı George Bush’tan aldı. Tarih 5 Kasım 2007’yi gösterdiğinde Erdoğan-Bush ikilisi Oval Ofis'te baş başa görüştü. Operasyon emrinin bu görüşmede verildiğini AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Fehmi Koru açıkladı.

Ergenekon’u tasfiye operasyonu, Bush-Tayyip Erdoğan görüşmesinde kararlaştırıldı.
(kanal 7 konuşması, 28 ocak 2008 ve yeni şafak’taki yazısı, 1 şubat 2008




Erdoğan, Amerika'dan verilen görevle operasyonun dümenine oturdu. Görevi kamuoyundan da gizlemedi. Davanın savcısı olduğunu her fırsatta kamuoyuna duyurdu.


Tayip Erdoğan, "Silivri'de özel amaçlar için bir mahkeme kurduklarını" da AKP'nin Kürt açılımı kitapçığında itiraf etti.

Erdoğan, Ergenekon tertibinde yapılan tutuklamaların talimatlarını da kendisinin verdiğini açıkça dile getirdi.

Milli kuvvetlere hapiste... Erdoğan'ın Cumhuriyet devrimini yıkma görevine devam ediyor. Yeni anayasa, Kürt açılımı, eyalet yasası, başkanlık sistemi, Lİbya, Suriye derken Amerikan'ın işgal gücü NATO, AKP iktidarı eliyle Türkiye'ye yerleştirildi. İşte milli kuvvetler bunun için Silivri ve Hasdal'a hapsedildi.

Hiç yorum yok: