10 Aralık 2012 Pazartesi

Jitem'siz Gecen yillar ve Ihanetin Tirmanisi... 1 PKK’lı kahpeyi öldürebilmek için 1 Mehmetçiğimizi şehit verdik.

Jitem bir kac ismin sahip olacagi , prim yapmak icin kullanilacak bir yapi degildir, Sahibi Turk Milletinin Kendisidir... 3-5 vatan haini kopegin sozuyle Jitem'i yargilamak mahkum etmek ihanetin kendisidir.

Son günlerde her sabah bir şehit haberi ile uyanıyoruz. Başbakan Tayyip yaptığı açıklamada 2012 yılında asker, polis ve korucu olmak üzere toplamda 144 şehit verildiğimizi buna karşılık 239 PKK’lı terörist öldürüldüğünü açıkladı. Yani bir PKK’lı kahpeyi öldürebilmek için 1 Mehmetçiğimizi şehit verdik. Başbakanın açıkladığı rakamlara bakarak AKP’nin terörle mücadelede uyguladığı politikaların ne kadar başarısız olduğunu görmek mümkündür.

Akli basinda her vatan evladi iyi bilirki Jitem'in gorevde oldugu yillarda birakin ihanetin buyumesi, birakin apoya tekne vermeyi, birakin kurtce nin resmi dil halini almasi, birakin vatan hainleri icin aglamayi DUSUNULEMEZ di bile. Buyuk sehirlerde her turlu pkk faaaliyetini bitiren, Okul onlerindeki torbacilara kadar bu it soylarini ortadan kaldiran, Sebze hallerinde ki pkk li kurtlerin her turlu pis pazarliklarini bile bitiren, Turkiye uzerinden yapilmasi dusunulen her turlu kacakciligi durduran, tarihi eser kacakcilarindan, kacak icki imalat haneleri sahiplerine kadar her pislik yuvasina Gece gibi coken de Jitem'di. O gunleri bilenler ve  Jitemi gercekten taniyan halk iyi bilirki Jitem hic bir vatan evladina kursun sikmamis, Hic bir Vatan Evladi Devlet memurunu Oldurmemistir. O yillarda, oldurulmekten kurtulmus, hain baskinlarda askerimizi sehit etmis 3-5 vatan haini kopegin sozuyle Jitem'i yargilamak mahkum etmek ihanetin kendisidir.

Bu tablonun bu denli başarısız olmasının en büyük nedeni TSK’nin istihbarat zayıflığıdır. Tekrar  Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde kurulacak bağımsız bir istihbarat birimi yukarıdaki şehit sayısını düşürecek ve hain sayısını arttıracaktır.
Geçmişte bu görevi başarı ile yürüten JİTEM’i türlü ayak oyunları ile saf dışı bırakanların, bugün vatan evlatlarını şehit edenler ile arasında hiçbir fark yoktur. JİTEM’i yandaş yazılı, görsel medyaları ve PKK’nın içerisinden buldukları itirafçı hainler vasıtası ile halkın gözünde eroinman, katil, kaçakçı, vatan haini iftiralarını atarak itibarsızlaştırmaya çalışanlar bu hatalarını er ya da geç pahalı ödeyeceklerdir.


Vatanına hizmet eden kahraman JİTEM mensuplarını cezaevine tıkan zihniyet, PKK’nın ekmeğine yağ sürdüğünü anlamayacak kadar gözleri kör olduğuna inanmak istemiyorum. Ancak görünen o ki oynanan bu oyunu birileri sahneye koymuş ve gayette iyi oynuyor. Türk milleti tarih boyunca bu türlü oyunlara her zaman maruz kalmış ve bu oyunları oynayanları en ağır şekilde cezalandırmıştır. Yine cezalandıracaktır.

Bu sekilde baslik atarak vatan hainleriyle Serefli ordu mensublarini ayni kefeye koyanlar gun geldiginde bu ihanetlerini odeyeceklerdir.

Bugün Vatan hinlerinin meclise, vatana hizmet eden evlatlarını cezaevine tıkan zihniyetin PKK’dan farkı yoktur.
Hangi gazete ne yazarsa yazsın, bilmem hangi profesör satılık akranlarda ne yorum yaparsa yapsın, bilmem hangi itirafçı ne iftira atarsa atsın bugüne kadar JİTEM’e hizmet etmiş ve bu uğurda toprağa düşmüş tüm vatan evlatlarını saygı ile anıyoruz..
“İyi ki varsınız Kahramanlar Ordusu”

Hiç yorum yok: