6 Aralık 2012 Perşembe

İnönü Atatürkçülüğü ve Yok Olan "Kemalizm ve Arkasinda ki Gercekler!

İnönü Atatürkçülüğü ve Yok Olan "Kemalizm


Baki Olan ve peygamber Efendimizin Mujdeledigi O neslin Torunlari Yakinda Tum Bu Oyunlari Bozacak Sancaklarini 2000 yildir Oldugu Gibi, Hak ettigi Goklere Cekecektir. 

Başbakan arada bir der ya : "Bu CAHAPE (doğrusu cehepe) ne kokar, ne bulaşır, pısırıktır." diye, iste bunda haklıdır.
Başbakanın aslında bilmeden eleştirdiği CHP değil; İnönü Atatürkçülüğü'dür... (Liberallerin de Kemalizm diye eleştirdikleri gene İnönü Atatürkçülüğüdür de haberleri yoktur. Cehaletleri bizim isimize yaramaktadir)
İnönü kişiliği gereği, "çok garantici, bu yüzden atılgan değil; pısırıktır." Anadolu'ya geçmek için bile üç kez gidip gelmiş, havayı koklamış, neredeyse Anadolu savaşına en son katılan olmuştur.
Kendisi de bizzat der : "Mustafa Kemal bir işte %95 başarısızlık görse o işe girerdi; ben % 95 başarı görsem girmezdim. "

Kemalizm ile İnönü Atatürkçüğü farkını bundan daha iyi anlatan bir söz bulunamaz...
Bu nedenle İnönü yetiştirmesi aydın ve siyasetçiler başbakanın da dediği gibi ne kokar, ne bulaşırlar, öylesine garanticidirler. İnönü yetiştirmesi herkesin de SOLCU sandığı Rahmetli Ecevit, buna en iyi örnektir. İkinci örnek de elbet Ecevit yetiştirmesi Baykal.
(Lozan Antlasmasinda Yahudi Naum ve ekibiyle beraber ingilizlerle anlasma konusu sizler atrafindan detaylica okunmalidir)

"Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın ne zaman ATATÜRK; Kemalizm'in ne zaman ATATÜRKÇÜLÜK yapıldığı"...

Bilindigi gibi, Mustafa Kemal bütün devrimlerini ATATÜRK soyadı almadan önce gerçekleştirmiştir... O devrimler ATATÜRK DEVRİMLERİ değil; MUSTAFA KEMAL DEVRİMLERİ dir
Sayın okur, 1934'te soyadı kanunu çıkınca Mustafa Kemal kendisine "ÖZ" soyadını almak ister. Ama meclis ona "ATATÜRK" soyadını uygun görür; o da kabul eder.

O yaşarken kimse ona "ATATÜRK" diye hitap etmez. O GAZİ'dir,o KEMAL PAŞA'dir, o GAZİ PAŞA'dır, o MUSTAFA KEMAL'dir hep... (Bu arada Mustafa Kemal kendisine "ATAM" denilmesine ve helede bustlerinin yapilmasina son derece karsiydi, bu konuyla ilgili detaylari baska bir yazida belgeleriyle yazacagiz )


Ta ki 1938 yılında yapılan CHP olağanüstü kurultayına kadar... (CHP tarihinde iki kurultay önemlidir, biri 1935 kurultayı biri de 1938 olanüstü kurultay) 1938 CHP olağanüstü kurultayında İnönü "MİLLİ ŞEF" , "ÖLÜNCEYE DEK LİDER" seçilir. (Kurultay sözcüsü kimdir ? MENDERES... İnönünün "milli şefliğini" ve "ölünceye dek liderliğini" kurultaya o duyurur.)
Bu arada Mustafa Kemal'e de "ULU ÖNDER" sıfatı uygun görülür. Biliyorsunuz "HEİL HİTLER" ile aynı anlamdadır bu söz.  CHP, Mustafa Kemal'in partisi olmaktan hepten çıkar... (1935 kongresinde tohumları atılmıştır zaten)
İşte bu 1938 Olağanüstü CHP kurultayından sonra durum değişir. Mustafa Kemal adının yerini ATATÜRK, Kemalizm'in yerini ATATÜRKÇÜLÜK almaya başlar...

 Mustafa Kemal, "ATATÜRK", Kemalizm "ATATÜRKÇÜLÜK" yapılınca neler degisir :

1. Kemalizm "ANTİ-EMPERYALİST" tir. / Atatürkçülük'te anti-emperyalizm yoktur. Teslimiyet Vardir, Gunumuz Turkiyesinde cok acik gordugumuz son durum gibi.
2. Kemalizm'in "İKTİSAT MİSAK-I MİLLİSİ" vardır. Ekonomide tam bağımsızlık. / Atatürkçülük'te tam bağımsız ekonomi ortadan kaldırılmış, emperyalizm emrine verilmiştir. Dis borclanma esas alinip odemesi Toprak yada Tesis satmak seklinde kurulmustur.
3. Kemaliz'in "EĞİTİM MİSAK-I MİLLİSİ" vardır. "TEVHİD-İ TEDRİSAT" ile uygulamaya konulur. / Atatürkçülük'de bu misak-ı milli de bozulur. Önce İnönü'nün "köy enstitüleri" ile sonra ardından gelen iktidarların imam hatipleriyle bu sistem dagilir. Ataturk’un subyan mektebleri tarzinda baslatmak  istedigi ve cocuklarin yeteneklerine gore secilip  ogre Tim gormesine dayali sistemi bitirilir
4. Kemalizm'in "SINIR MİSAK-I MİLLİSİ" vardır. Hassas bir misak-ı millidir. / Atatürkçülük'te bize anlatılan tek misak-ı milli'dir. Bugünün Atatürkçü siyasetçileri bu misak-ı milliyi yıkmakla görevlendirilmişlerdir...
5. Kemalizm'in "MUASIR MEDENİYET SEVİYESİ" vardır. "Muaasır" olan uygarlık bugün BATI ise yarın DOĞU olabilir, o düzeye erişmeyi (diğer 4 misak-ı milli ile beraber) amaçlar. / Atatürkçülük'te "Muasır Medeniyet Seviyesi" "BATICILIK" yapılmıştır. Bu Tanzimat'a donus, doguya kapilari kapatmak, Turk medeniyetinden uzaklasmak seklinde tecelli etmistir.
6. Kemaliz'in "MİLLİYETÇİLİĞİ", Ana Yurt milliyetciligi, Turk Irkinin ve gecmis Turk Devletlerinin milliyetciligine dayanir. / Atatürkçülük'te bu milliyetçilik 1950 den sonra kesimlestirilerek "IRK MİLLİYETÇİLİĞİ" karsi olarakta  Ataturk bustleriyle, resimleriyle bagdastirilan Put milliyetciligi  yapılmıştır.
Milleti bolerek parcalamak amaclarinin basinda gelir. Bu amacla dinci, dinsiz sagci solcu kavramlarini icimize Hatta Ordunun icine kadar(%98 i musluman olan ordunun icine dindar dinsiz catismasi sokarak komuta kademelerinde bile ayriliga sebeb olmuslardir) sokmuslardir. Bu kargasadan her zaman fayda saglamislardir. Gunumuzde ulkemizde ise cemaate bagli olanlar musluman onlardan olmayan dinsiz olarak gorulmeye baslanmistir. Bu devlet kademesi ve kolluk gucleri arasinda basardiklari fitne ve fesati halkin icine sokmaya calisma cabalarinin son basamagidir. 
7. Kemalizm; Ulusun devletten ayrilamayacagi, her bireyin Devlet oldugu Devletciliktir. Halkin devletin efendisi oldugu kabul edilir . / Atatürkçülük, devletciliginde devlet yoktur Hukumetler vardir Halk onun kolesi olarak gorulur. Secme secilme hakki gostermelik olarak vardir(ABD secimlerinde oldugu gibi, adayalri hep birileri belirler siz belirlenen arasindan en cok dayatilani secersiniz). Sadece malum partilerin belirledikleri isimleri kabul etmek vardir. Secilebilmek icin ise Malum Sistemin Icinde ki kisiler olmak zorundaligi vardir. Halkin asil evlatlari bu kadrolara alinmaz.(mason, yahudi, ermeni kokanli olmadiginiz surece)
Bu açıklamalardan sonra aşağıda sayacağım siyasi liderlerin hepsi "ATATÜRKÇÜDÜR"...
İnönü, Menderes, Demirel, Ecevit, Türkeş, Evren, Erbakan, Özal, Çiller, Yılmaz, Erdoğan.... Bu sistemin getirdigi bu liderler icinde bu sisteme dur demek isteyen, Hacli zihniyeti olan bu emperyalistlerle savasanlar olduysada sonlari hazin olmustur.
Baki Olan ve peygamber Efendimizin Mujdeledigi O neslin Torunlari Yakinda Tum Bu Oyunlari Bozacak Sancaklarini 2000 yildir Oldugu Gibi, Hak ettigi Goklere Cekecektir.

Hiç yorum yok: