21 Aralık 2012 Cuma

Bengi Yıldız’ın Bodrum’da yaptığı kaçamak fotoğrafları afis oldu.


Sabah saatlerinde Batman'in en işlek caddeleri eski Devlet Hastanesi, Çömçe ve diğer işlek kavşaklarda Bengi Yıldız’ın Bodrum’da yaptığı kaçamak fotoğrafları asıldı.

Geçtiğimiz Ramazan ayında, Bodrum'da bir bayanla plajda alkol alırken görüntülenen Barış ve Demokrasi partisi (BDP) Batman Milletvekili Bengi Yıldız'ın tekrar aktif göreve başlaması nedeniyle, kentin birçok yerine plajda çekilen fotoğraflarla dev afişlerle protesto edildi.
Sabah saatlerinde kentin en işlek caddeleri eski Devlet Hastanesi, Çömçe ve diğer işlek kavşaklarda Bengi Yıldız’ın Bodrum’da yaptığı kaçamak fotoğrafları asıldı.


Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kentin işlek noktalarına asılan ve fotoğraflarının bulunduğu pankartta Kürtçe ‘Heval here zindane, Bengi te Batmane, yoldaşlar zindana fırsatçı Bengi Batman’a girdi’ yazılı pankartlar dikkat çekti.
ZABITA AFİŞLERİ TOPLADI
Aynı şekilde hazırlanan el ilanları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce vatandaşlara dağıtılarak Bengi Yıldız'a tepki gösterildi.
Asılı afişleri gören Batman Belediyesi Zabıta ekipleri kavşaklara asılan afişleri tek tek topladı.
Afiş ve el ilanlarının kimlerin astığı ve dağıttığı bilinmezken, Bodrum tatili sırasında, yanında bir kadınla objektiflere yakalanan BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, 1,5 yıl sonra ortaya çıkarak KCK operasyonlarını gözaltı ve tutuklamaları protesto etmek için Batman’a geldi

Hiç yorum yok: