22 Aralık 2012 Cumartesi

Bak Terbiyesizin Ettigi Lafa...

AK Parti üyesi Melik Birgin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey'e, "Allah bir bacağını almış, hala küfürden uyanmazsın. Nedir bu inatçılık!" diyen bir tweet attı.

Birgin'in tweeti sosyal medyada büyük tepki çekti. Şafak Pavey, Başbakan Erdoğan'a Birgin'i bir mektupla şikayet etti. Konuyla ilgili tepkilerin büyümesi üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Twitter üzerinden bir açıklama yaparak Birgin'in AK Parti üyeliğinden ihraç edileceğini duyurdu ve Birgin AK parti üyesi olduğu için Pavey'den özür diledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey'e atılan tweet mesajıyla ilgili Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

 Çelik, ilgili şahsın partiden ihraç edileceğini belirterek "CHP İstanbul Milletvekili Sayın Şafak Pavey'e atılan bir tweet hepimizin midesini bulandırdı.Tweeti atan kişi Ak Parti Malatya Gençlik Kolu MYK üyesi değil. Bu kişinin partimizin hiçbir kurulunda bir görevi ve üyeliği mevcut değildir. Sadece sıradan bir parti üyesidir. İlgili arkadaşlarımızla görüştük, üyelikten de ihraç edilecektir. Kişinin konumu ne olursa olsun, yapılan şey, densizce ve terbiyesizcedir. Adı geçen şahıs, umarım ki Sayın Pavey'den bizzat özür diler. Ancak kişi, bir AK Parti üyesi olduğu için ben Sayın Pavey'den özür diliyorum." dedi.

Hiç yorum yok: