22 Aralık 2012 Cumartesi

Almanların Galatasaray'dan Kurtulus Planı, Papa.


G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'yle eşleşmesine en çok sevinenlerden biri de Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal oldu. Kura çekiminden önce içlerinden geçen takımın Schalke olduğunu vurgulayan Başkan Aysal, 'Arena'daki atmosferi Almanya'da da yakalarız. Oradaki maçta seyirci sayısı eşit olur' demişti. G.Saray Başkanı böyle düşünüyor. Ancak Almanlar, buna engel olmak için çalışma içerisinde.
50 BİNİ KOMBİNE
Almanya'nın en ateşli taraftar gruplarından birine sahip olan Schalke, gurbetçilerimize UEFA kontenjanının üzerinde bilet verilmemesi için eylem planı hazırlıyor. 61 bin 482 seyirci kapasiteli Veltins Arena'nın koltuklarının 50 binini daha önce kombine olarak satan Almanlar, G.Saray'a UEFA'nın belirlediği yüzde 5'lik kontenjanı yeterli görüyor, 3 bin biletten fazla vermek istemiyor. 'En fazla 5 bin Türk' diyorlar.

"ARAMIZDA TÜRK İSTEMİYORUZ"

G.Saray'la eşleşmelerinin ardından kulübü faks ve mesaj yağmuruna tutan Schalke taraftarları, 'Kendi stadımızı Türkler ile paylaşmaya niyetimiz yok. Aramızda Türk istemiyoruz. Türklere bilet satmayın' diyerek baskı uygulamaya başladı. Daha önce A Milli Takımımız'ın Almanya ve Schalke'nin temsilcilerimizle yaptığı Avrupa kupası maçlarında benzer sıkıntılar yaşayan ve azınlıkta kalan Almanlar işi sıkı tutuyor.

Hiç yorum yok: