12 Aralık 2012 Çarşamba

Akıllı kimlik kartları ve Arkasindaki Israil Parmagi...

Sanayi Bakanı Ergün, akıllı kimlik kartlarının 3 yıl içinde herkes tarafından kullanılacağını açıkladı. Israil taseronu Gate elektronigin ciplerini yerli sermaye diyerek halki nasil kandirdi!!!

Çipte maşallah yok yok: Banka ATM cihazlarında bankamatik kartı olarak kullanılabilecek; sinema, tiyatro, stadyum ve konser salonlarında e-bilet vazifesi görebilecek; vize istemeyen ülkelerde pasaport olarak kullanılabilecek; hastane, okul ve emniyet hizmetlerinde işlemleri kolaylaştıracak şekilde tasarlanacak imiş. Bitti mi... Elbette bitmedi!
Çiple imtihana hazırlanan şu çılgın Türkler için artık GSM hattı başvurularında form doldurma zorunluluğu kalkacak imiş. Vatandaşların parmak, damar ve hatta avuç izi, çipli kimlikte bulunabilecek imiş.

Pek iyi kim imiş bu Gate Elektronik. Amblem olarak "med-yalan devi" Time Warner'ın takla atmış Horus gözünü seçen bizim çipçiler meğersem İsrail'in Türkiye'deki geytlerinden biri imiş. İsrail'den satın aldığı teknolojileri ARGE çalışması diye Savunma Sanayi Müsteşarlığı'na kakalayan Gate Elektronik'in yediği naneler meğer bini geçmiş.

Yenen naneler bini geçmiş de, bir Allah'ın kulu da çıkıp: "Hacı ne bu böyle! Başka göz bulamadınız da "Time Warner Biraderlerinizin Horusunu" mu amuda kaldırdınız!" dememiş!
 Gözler her şeyi anlatıyor zaten!

Hiç yorum yok: