1 Aralık 2012 Cumartesi

24 saatlik zorunlu ayriliktan sonra daha guclu olarak, YINE BURADAYIZ,


Tum Puslu Vadi Haber dostlari, 24 saat suren yogun saldiri ve kapatma cabalarinin ardindan Yine Buradayiz.


Puslu Vadi yi hayata gecirmeden oncede ve sonrasinda hicbir sekilde Maddi yada Manevi bir beklenti icerisine girmedik. Kimseden makam, paye ne istedik nede bekledik. Durusumuz 2000 yildir nasilsa simdide O dur.
 Bu ugurda Sehitlik Makamini bile kendimize layik gormeden boylesi bir beklentiyi aklimiza bile getirmeden, Devletin ve Devleti Aliye Sancaginin safinda olduk, Milletimizin Asaletinin sancagimiz gibi ahiret gunune kadar baki kalacagina inandik  son nefesimize kadar inanmaya ve mucadeleye  devam edecegiz. 
Meselemiz,  bizleri begenmeniz yada takdir etmeniz degildir. Burada yazdiklarimizi her zaman tersinden de okuyun. Gerekirse yargilayin. Soze inanmadan once sozu soyleyenin durusuna bakin, sonra sozunun icerisinde bir cumle haram, menfaat ve yanlis varsa onu gorun bulun, duzunden tersinden okuyun icinizde suphe kalmadiginda inanin. Gerceklerin Takibi Olmadikca Aklin Imameti Hicbir Zaman Uygun Degildir.

(Bu Kriz zamaninda yanimizda olan bilgilerinden faydalandigimiz; 1923 turk grup ve Birlik Net Komutanlarina tesekkuru borc biliriz)
                                                                 Saygilarimizla Puslu Vadi Haber Ekibi.
                                      ( 1 hafta icerisinde tam gun yayina gececegimizi bildiririz)

Hiç yorum yok: