3 Aralık 2012 Pazartesi

Zonguldak'ta Buyuk!!! Açık Tütün Operasyonu

Zonguldak'ta Buyuk!!! Açık Tütün Operasyonu

Her kose basinda yurt disindan getirilen ve vatan hainlerinin en buyuk para kaynagi Kacak sigara satisina dur diyemeyen Ic isleri Bakanligi ve ona bagli olan Emniyet Yurdumuzda uretilen ve ulkede yuzbinlerce kisinin kullandigi acik tutune savas acti. Sebeb vergi kaybina yol aciyormus(Philip Morris'in ekmegiyle oynandi). Kacak sigaraya yani pkk ya giden bize kursun ve Sehit olarak donen bu piyasanin yillik degeri 1.5 milyar dolari buldugu bilinmesine ragmen buna dur denmiyor. Adiyaman ve bolgesinden tutun alip satan vatandaslara kacakci operasyonada Tarihi Kacakcilik Operasyonu demenin ne derece hakli oldugu belli. 
Sigara kagidi yasaksa Uretimini Yasaklayin, Acik tutun yasaksa Tutun Tarlalarini Yakin, Acik tutun saranlari, icenleri Hapse Atin  OLSUN BITSIN. 

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan eş zamanlı operasyonda 2 ayrı iş yerinden toplam 54 kilogram sarmalık kıyılmış tütün, çok miktarda sigara filtresi, 200’lük paket halinde 45 kutu sigara makaronu ve 10 paket sigara sarma kağıdı ele gecirilmis. Buyuk Operayon yapilmis. 

Aciklama:
”Halkın sağlığını tehdit eden, haksız kazanç sağlayan ve vergi kaybına neden olan şahıslara karşı vatandaşlarımızın açıkta sarmalık kıyılmış tütün .almamalari istenmis.


Edinilen bilgiye göre, son zamanlarda ülke genelinde sarmalık kıyılmış tütün ve kaçak yabancı menşeli sigara satma olaylarının artması dolayısıyla ilçede istihbari çalışmalar yapan Alaplı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ve Büro Amirliği ekipleri, eş zamanlı olarak ile 2 ayrı iş yerine operasyon düzenledi. Operasyon düzenlenen iş yerlerinde 54 kilogram sarmalık kıyılmış tütün, çok miktarda sigara filtresi, 200’lük paket halinde 45 kutu sigara makaronu ve 10 paket sigara sarma kağıdı yapılan operasyon neticesinde ele geçirilirken M.Ş, S.Ö. ve V.D isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısların 5607 SKM ve 4733 SKM suçlarından dolayı 550 TL idari yaptırım cezası uygulandığı ve adli mercilere sevk edildiği belirtildi.

Hiç yorum yok: