3 Aralık 2012 Pazartesi

Sen Turk Milletisin Muhtac Oldugun Kudret Damaralrinda ki Asil Kanda Mevcuttur...Okuduklariniz Size Hitab Ediyorsa Okunmasini Saglayin!!!

 Sen Turk Milletisin Muhtac Oldugun Kudret Damarlarinda ki Asil Kanda Mevcuttur...

Kurtulus Savasinda Carpistigimiz derslerini verip Geldikleri Gibi Gonderdiklerimiz, Osmanli'dan bugune yikamadiklari, kopartamadiklari bu milleti parcalamak icin guc birligi etmisken bunu goremeyen basiretsizler yuzunden zor durumdadir. Bu gercegi 10 yasindaki turk cocugu bile bilmekte. Sonuc Su; Ya devletine sahip ciakcaksin, yuregin kalkmadan isyan etmeden bu tip satilmislik haritalarini gormeyi Kole olarak yasamayi kabul edeceksin...Ama bu sana yakismaz Sen Turk Milletisin, Sen Peygamber Efendimizin Mujdeledigi Imparatorlugun Evladisin...Sana Esaret Yakismaz, Silkin ve Kendine Gel. Oku, Ogren ve Paylas, tum cihan bilirki Olmek zamani geldiginde Tereddut etmedigini, Sen Turk Milletisin Muhtac Oldugun Kudret Damaralrinda ki Asil Kanda Mevcuttur...



Biz korkularımızla ve bir takım önyargılarla hareket etmiyoruz" diyerek sözde cesur politikalar izleyen ve bu politikalarını eleştirenleri sözümona küçümseyen AKP zihniyeti, bedelini kendisinin değil milletin ödeyeceğini çok iyi bildiği bu politikalarından milletini değil yabancıları yararlandırdığını sanki bilmiyor mu?

Ey vatandaş, bu durumdan rahatsızsan ve yakın bir gelecekte sana ödetilecek faturanın büyüklüğünün farkındaysan şunu bil ki, "muhalefet tiyatrosu"nun verdiği temsilleri seyredip alkışlayarak bu belayı başından def edemezsin!..




Vatan senin namusun ise, namusunu yine en iyi senden başka kimse koruyamaz!


Vekâlet, verilirse ancak tertip düzen sağlansın, milli menfaatler takip edilsin diye verilir, namusu kurtarmak için değil!

Aklını ve vicdanını kimseye teslim etme!

Hiç yorum yok: