24 Aralık 2012 Pazartesi

BBP Genel Başkanı Kaza Geçirdi!


BBP Genel Başkanı Mustafa Destici trafik kazası geçirdi. Destici yaralı olarak GATA'ya kaldırıldı.

HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, makam aracının karıştığı trafik kazasında hafif şekilde yaralandı.
Alınan bilgiye göre, BBP Genel Başkanı Destici'nin makam aracı, Etlik GATA kavşağında sabah saatlerinde trafik kazasına karıştı. Kazada başından küçük bir darbe alan Destici, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne kaldırıldı.
Destici'nin sağlık durumunun iyi olduğu, tedbir amacıyla beyin tomografisi çekileceği bildirildi.

BAŞKA BİR HASTANEYE SEVKEDİLDİ
Geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi'nden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. BBP Genel Başkanı Destici'ye eşi de refakat etti.
SAĞLIK DURUMU
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu, "Genel durumu gayet iyi, çok ciddi bir problemi yok. Umuyorum ki bu tetkikler tamamlandıktan sonra kendisini bugün akşamüstü itibarıyla taburcu edebiliriz" dedi.
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu, geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Destici'nin ciddi bir trafik kazası geçirdiğini belirten Kapıcıoğlu, "Kazayı ucuz atlattığını söyleyebiliriz. Şuanda hastanemizde müşahede altında. Genel durumu iyi, çok ciddi bir problemi gözükmüyor. Tomografi çekerek sonucu kesinleştireceğiz. Ama genel durumu gayet iyi, çok ciddi bir problemi yok. Umuyorum ki bu tetkikler tamamlandıktan sonra kendisini bugün akşamüstü itibarıyla taburcu edebiliriz" diye konuştu.

3 GÜN ÖNCE FİLİSTİN'DEYDİ
Destici üç gün önce bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gazze'ye bir grup heyetle birlikte gitmişti ve dönüşte Refah sınır kapısından geçtikten sonra çatışma ortasında kalmıştı.
Refah sınır kapısındaki yetkililer BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ısrarları sonucunda Mısır ordusuna ait askeri bir araçla tüm mesuliyeti heyetin kabul etmesi halinde Refah kapısından bırakılacağı söylendi. Destici'nin yetkililere 'Allah'ın dediği olur' diyerek yola çıktıkları öğrenildi.
Destici Filistin'de Başbakan İsmail Haniye ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmenin ne ile ilgili olduğu konusunda bilgi verilmedi. 

Hiç yorum yok: