5 Aralık 2012 Çarşamba

Bahçeli, "Hala Kandil'in tehditlerine, terör örgütünün küstahlıklarına kulaklarını tıkamaktadır."


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İmralı canisi ile hükümet arasındaki pazarlıkların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetinin maskesini düşürdüğünü söyledi. Milletin sorunlarla üst üste tanıştığını dile getiren Bahçeli, "Hala Kandil'in tehditlerine, terör örgütünün küstahlıklarına kulaklarını tıkamaktadır." dedi.


Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. ''Engelli kardeşlerimizin bireysel varlıklarının ve bağımsızlıklarının önemi hala dar zihinlerde kabullenememiştir. Bu durumda huzurdan bahsetmek suya yazı yazmaktan bahsetmektir.'' diyen Bahçeli, Anayasa değişikliği ile engellilere getirilen pozitif ayrımcılık yeterli olmasa da 2011 yılında engelli istihdamının 38 bin 349'a ulaşmasının olumlu olduğunu ifade etti. Bahçeli, engelsiz yaşam merkezleri ile engellilere sunulan hizmtelerin devlet tarafından üstlenilmesinin sevindirici adımlar arasında olduğunu kaydetti.
"Biteceği söylenen terör azmıştır, Kandil'e şehir teröristleri de dahil olmuştur. Habur, Oslo ve İmralı üçgeni resmileşmiştir." diyen Devlet Bahçeli, şöyle devam etti: "Milli Birlik ve Kardeşlik olarak adlandırılan yıkım projesi ile ayrışma ve husumet doğmuştur. PKK talepleri bir bir cevaplanmış, bölücülük canlanmıştır. Şehitler gelmeye devam etmiştir. Bunların hiç birisi ne müjdelenecek iyi bir şeydir ne de 2009 yılındaki rezaletlerin üstünü örtmeye yetmeyecektir. İmralı canisi ile hükümet arasındaki pazarlıklar Başbakan Erdoğan ve hükümetinin maskesini düşürmüş, milletimiz sorunlarla üst üste tanışmıştır. Hala Kandil'in tehditlerine, terör örgütünün küstahlıklarına kulaklarını tıkamaktadır. Şu ilkelliğe bakın ki terör örgütünün diklenmeleri sürekli alttan alınmaktadır. Ama konuşmaya geldiğinde iş, AK Parti ceberrut kesilmekte sertlikte sınır tanımamaktadır. Açlık grevlerine girenlere merhamet abidesi kesilen, ölen teröristlere ağlamayanları insanlıktan çıkaran çürümüş emniyet müdürüne destek veren Başbakan yardımcısının şehit analarını hakir görmesi üzücüdür. PKK'ya ve kanlı eylemlerine ses çıkaramayanların hıncını ve öfkesini şehit yakınlarına yöneltmesini neresinden bakarsak bakalım çok üzücüdür."

Hiç yorum yok: