27 Kasım 2012 Salı

Pjak li Vatan Haininden, PKK’da eşcinsellik çok yaygın...



Tutuklu yargılanan PJAK'lı Hain, Ahmet Güreş'ten Itiraflar...

Erzurum 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan PKK’nın İran’daki kolu olan PJAK’lı Türk terörist Ahmet Güreş, bölücü örgüt içinde lezbiyen ve gay ilişkilerin yaygın olduğunu söyledi.

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde 23 Mayıs 2012’de gözaltına alınan ’Şexo Tercan’ kod adlı 41 yaşındaki Ahmet Güreş hakkında ’silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezası istemi ile Erzurum 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Türkiye’den İran’a 18 yıl önce gittiğini anlatan Ahmet Güreş, bir takside silah, bomba yakalatınca 5 yıl hapis yattığını ve cezasını çektikten sonra Gürbulak Sınır Kapısı’nda Türk makamlarına teslim edildiğini anlattı.

Mahkemede şok itiraflarda bulunan PJAK’lı terörist Ahmet Güreş"in Ağrı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde 25 Mayıs 2012 günü verdiği ifadesinde de ilginç itiraflarda bulunduğu ortaya çıktı. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinden ilkokul mezunu Ahmet Güreş, askerlik çağı geldiğinde 1980 yılında Almanya’ya gittiğini söyledi. Almanya’dan Fransa’ya kaçak olarak gittiğini bildiren Güreş, iltica ederek bu ülkede kaldığını anlattı.

LEZBİYEN İLİŞKİLER YAYGIN


Ahmet Güneş, PKK içinde gay ilişkileri duyduğunu, ancak lezbiyen ilişkilerin daha fazla olduğunu söyledi. Örgütün lider kadrosunun kadınları taciz ettiğini, birçok kadının bu yüzden intihar ettiğini belirten Ahmet Güneş bu ilişkileri şöyle anlattı:

"Dicle Andok kod isimli Malatyalı örgüt mensubu, Xınere’de 2000’li yıllarda iki kadın militanı ’Botan’ kod adlı Nizamettin Taş ile ilişkiye girmesi için zorladı. Onlar da el bombasıyla aynı anda intihar etti. Apo, ’En çok ders okuyan ve güzel kızları severim’ derdi. Kadınlarla arası en iyi olan Murat Karayılan’dır. Şırnaklı ’Hatice’ kod adlı kadının Murat Karayılan tarafından sürekli ilişkiye zorlandığı, tacize uğradığı ve bundan dolayı örgütten kaçtığını biliyorum.

Hiç yorum yok: