26 Kasım 2012 Pazartesi

Hayatinizda birkez olsun dogru bir sey yapin, Bir açılım halk icin yapin; dokunulmazlıkları kaldırın, Ayasofya'yı bir cuma namazına açın, idamı yeniden çıkartın ve yıllardır beslediğimiz apoyu ARTIK ASIN

Hayatinizda birkez olsun dogru bir sey yapin, Bir açılım halk icin yapin; dokunulmazlıkları kaldırın, Ayasofya'yı bir cuma namazına açın, idamı yeniden çıkartın ve yıllardır beslediğimiz apoyu ARTIK ASIN...



 Antalya'da dinler yuvası açıldı. Sümela manastırı onlarca yıldan sonra ayine açıldı. İstanbul'da cami yıkıldı aynı ay içerisinde Van'da kilise açıldı ve acıdır bir tek yayın organı bunu duyurmadı, yayınlamadı. 
Dinler arası diyalog diye bir kılıf uydurular, Ilımlı İslam diye bir kulp taktılar bu milleti uyuttular. Manevi değerlerimiz böylesi ihaneti haketmişmiydi?
Sonra pkklılara sarıldılar, bir açıldılar pir açıldılar. Habur, rezaletini hepimiz izledik . 90'lı yıllarda üç tane özel harekat polisimiz yüzlerce eylemcinin canını okurken gel gör ki emniyet amirlerimiz o köpeklerden tokat yer oldular. Avrupa Birliğine gireceğiz diye anayamızdan 301. Madde değiştirildi. Şehitin adı kelle, bebek katili apo sayın diye nam aldı. Irak'ta askerimizin başına çuval geçirildi Başbakanımız çıktı; ''Amerikan askerlerinin eve dönmeleri için dua ediyorum.'' Dedi. Birde göğsünü gere gere BOP eşbaşkanıyım demez mi? Zannedersin ki BOP, Türk-İslam Birliği! İsrail ile Amerka'nın ortak projesi halbu ki..
İsrail ile aramız çok bozuk ey ahali, Ticari anlaşmalarımızın çoğu yine İsrail ile. CIA, Mossad üs kurdu Türkiye'ye. Peki Doğu Türkistan ne alemde? Yıllardır orda katliam yapılmakta, doğmamış bebekler Çinlerin yemek masasında. Bir kişi çok iyi bilir o kanlı toprakları. Beşir Atalay, Doğu Türkistan'ı unutmadı; ''Doğu Türkistan Çin'in bir parçasıdır.'' Diyerek hatırladı. ABD, Çin, İsrail ile yaptığımız ticari anlaşmaların haddi hesabı yok. Durmak yok Ticari anlaşmalara devam... O başımıza geçen çuval, Filistine sıkılan kurşun, Doğu Türkistan'a sıkılan kurşun hepsi bizim, kuruşuna kadar misliyle ödedik.

Okur Mektubu...

Hiç yorum yok: