21 Kasım 2012 Çarşamba

Bebek katilinin teknesi sefere başladı

 

Bebek katilinin teknesi sefere başlamasi ve Sehit ailelerinin isyani..

.http://dunyaninpusluvadisi.blogspot.com/ Alinti...

 
 
 
 
Soysuz itlerin, vatan hainlerinin cocuk ve asker katillerinin başı Abdullah Öcalan'ın kadin ihtiyacini gideren malum yetkililer, Vatan haini kopek diger vatan hainleri ile daha rahat gorussun, POLIS VE ASKER lerimizin, sokaklarda vatandaslarimizin katledilmesi emirlerini daha rahat versin diye ve cok sevgili yakınlarının her türlü hava koşulunda ulaşımını sağlayacak olan,  Kıyı Emniyeti'nin kurtarma teknesiyle tarifeli seferlere basladi.
 
 
Bu Vatan Hainlerinin katlettigi kendilerinin yakini olsaydi, ayni muameleyi yaparlarmiydi.??? Bu insanlarimizin ailelerinin, sehitlerimizin gazilerimizin yuzune nasil bakacaksiniz.(Seref, namus, vatan sevgisi, Sancaga saygi kavramlari nerde?)


Tum hucreleri, destekcilerine kadar isim isim bilmenize ragmen bu ihaneti sonlardirmak hepsini asmak varken, bu pisligi bitirmek varken neden bu ihanete ortak oluyorlar??? Cevabi siz verin...
 
Vatan hainlerine es yada kadinihtiyaclarini gidermek yetmedi, simdide bir kurtarma teknesi tahsis edildi. It kopek neresiyle guluyordur biliyoruz. Sirada kamu kuruluslarini dillerini bahane ederek merkezlestirmek kaldi. Yakin zamanda turkce konusanlar azinlik 2.sinif vatandas ilan edecekler ve bizler bu soysuzluga bu ihanete yine ses cikarmayacagiz.
Yakinlardaki Projeler;
1-Harb okullari ve polis kolejlerinde kurtce zorunlu ders olacak, talimatlar ve kitaplarda kurtce yazilacak.
 
2-Vatan hainleri ve tum olusumlari ile savasan Ozel Kuvvetler, Polis Ozel Harekat Birliklerinin tum pkk, ve siyasi uzantilarina karsi nazik ve ozenle davranmasi saglanacak. Bu konuda ozel egitimler verilecek.
3-Uniformalarda sari yesil, kirmizi rnklere yer verilecek.
4-Bayragimiza bop projesini temsil eden renkler eklenecek.
5-Sokakalarda parasiz egitim isteyenler, pasif direnis hakkni kullanan memurlar, elinde TURK bayragi tasiyan, Ataturku seven vatan bir butundur BOLUNEMEZ diyen, Osmanli sancagimizdir, Sancagimiz namusumuzdur, ulkumuz Turk tur diyen herkez VATAN HAINI ve Bolucu ilan edilip goruldukleri yerde vurulmalari, vuramadiklarini asmalari emir edilecek. (bu emre uyacak bir tane asker yada polis bulabilirlermi???)
6-Sehit cenazelerinde aglamak ve askeri ugurlama yapilmasi yasaklanacak.
 
7-Parti Uyesi olmayan sehit ve gazi ailelerine maas odenmeyecek. Cocuklarinin okuma haklari ellerinden alinacak.
 
Bir yerlere bir partiye uye olmadan once once kendinizi bilin. Kendisini bilmeyen cahilce, koru korune  inananlardan olursak dun Gaflete, bugun Delalete Yarin en beteri Ihanete ortak oluruz. Vatanini sevmeyen, kendi insanini, olduren, din kardesini cehaletle, doldurusa gelerek katleden Her Kimse; Onu birakin Cehennem, bu dunyanin topragi kabul etmez.
 

Hiç yorum yok: