22 Kasım 2012 Perşembe

Amerika'nin İsrail merkezli kaos politikalarıyla oluşturduğu “Büyük Ortadoğu Projesi” si


 Amerika İsrail merkezli kaos politikalarıyla oluşturduğu “Büyük Ortadoğu Projesi” si  ve Kissenger
Kissenger Kimdir; Cok şişman ve gözlüklüdür. nefret edilesi bir ses tonu olan. genç yaşta almanya'dan abd'ye göç etmiş ve dünya vatandaşlarının üzerindeki en önemli yaşam tehditlerinden biri olan. şili'deki 11 eylül darbesinden ve allende'nin alaşağı edilmesinden tutun da, günümüz ortadoğu projelerine kadar uzanan eşsiz kötülükte bir kariyer skalasına sahip,  abd orijinli acımasız kapitalizm neferi ve bir cok ulkede insanlik suclusu.
Buyuk Orta Dogu projesi'nin asıl mimarı, planlayıcısı olan yahudi asıllı abd'li politikacı




Kissenger in ve bagli bulundugu  küresel çete'nin burnunu soktuğu yerlerde yaşanan darbelerin, ayaklanmaların ve terör eylemlerinin arkasi kesilmemistir.

örneklemek gerekirse;

*şili darbesi,
*saddam'ın ırak diktatörü olması,
*arap israil savaşları,
*iran humeyni devrimi,
*vietnam savaşı,
*kıbrıs'taki eoaka terörü,
*papa suikastı

hep bu adamın parmağı olan işlerdir.

Bu kuresel teror ve somuru orgutunun Es baskan olarak basina tayyib i getirdigi bu proje kisaca nedir?

 Amerika İsrail merkezli kaos politikalarıyla oluşturduğu “Büyük Ortadoğu Projesi” si tamamen ülkeleri devletsizleştirme ülke halkını da kimliksizleştirme projesidir.




Birazcik Acalim; 
Büyük Orta Doğu Projesi ya da tam resmi adıyla Genişletilmiş Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi ile Müşterek bir Gelecek ve İlerleme için Ortaklık Projesi, (Greater Middle East Initiative /Partnership for Progress and a Common Future with the Region of the Broader Middle East and North Africa). Amerika Birleşik Devletleri 43. Başkanı Bush hükümeti tarafından Büyük Orta Doğu adıyla duyurulan, en batıda Fas'ın Atlantik kıyılarından, en doğuda Pakistan'ın kuzeyindeki Karakurum yaylalarına, Kuzeyde Türkiye'nin Karadeniz kıyılarından Güneyde Aden ve Yemen'e kadar uzanan bölge Müslüman ülkelere demokrasi ihracını ve bu ülkelerin pazarlarının açılmasını amaçladığı açıklanan, bölgeyi ekonomik ve politik şekillendirmeye dayalı bir projeden bahsediyoruz.
Kaynak: http://www.hilalturk.com/Konu-BOP-ve-ABD-Kontolunde-Yeniden-Osmanli

BOP projesinin kafa yoran kitabi anlatimini degil, ABD-Israil-Ingiltere-Fransa-Almanya kumpasi icine nasil cekildigimizi ve TC icindeki hain isbirlikcilerini, menfaatlerini ve Asil amaclarini anlatacagiz...

Hiç yorum yok: