24 Kasım 2012 Cumartesi

Muharrem İnce'nin taciz ettiği iddia edilen kadının, AKP'li olduğu açıklandı.

Muharrem İnce'nin taciz ettiği iddia edilen kadının, AKP'li olduğu açıklandı.
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin ve ayni zamanda Korg.Tevfik Özkılıç'ın da avukatı Haluk Pekşen, son günlerde yaşanan taciz tartışmasıyla ilgili açıklama yaptı.

 “Muharrem İnce her türlü iftira ve komploya rağmen susmayacaktır” başlıklı açıklamada Muharrem İnce’yi kendisine cinsel taciz içerikli mesajlar göndermekle suçlayan Fatma B. hakkında önemli iddialara yer verildi.
CHP’Lİ OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ
Açıklamada “Sayın Arınç’ın kamuoyuna partili bir bayan olarak bahsettiği ve kendisini de Cumhuriyet Halk Partili bir bayan olarak tanıtan zat gerçekte Adalet ve Kalkınma Partisinin sandık görevlisidir. Yine Fezlekenin 10. Sayfasında adı geçen H.Ş tanık ifadesinde;
AKP’Lİ SANDIK BAŞKANI
“…daha sonra ilk seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden Ümitköy Anadolu Lisesinde sandık başkanı olarak görev yaptığını gördüğünü, kendisi ile sohbet ettiklerini” belirtmiştir” ifadeleri yer aldı.

Santaj Belgesi

CHP’li Muharrem İnce, kendisini ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla savcılığa şikâyet eden Fatma B. ile yapılan taahhütnamenin avukatı tarafından yapıldığını söylemisti.

İnce’nin avukatı Haluk Pekşen de, “Bu hanımefendinin şantaj yaptığını kanıtlamak için taahhütname yaptık. Denemek için para yatırdık o da çekti.” bilgisini verdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile CHP Grup Başkan Vekili İnce arasında cereyan eden ‘cinsel taciz’ polemiği, İnce ile müşteki arasında imzalanan taahhütname ile yeni bir boyut kazandı. 16 Nisan’da imzalanan taahhütnameye göre İnce’nin avukatı Haluk Pekşen, müşteki Fatma B.’ye avukat masraflarını karşılamak için 8 bin 500 TL ödemeyi kabul ediyor.

Pekşen, Fatma B.’nin “Anlaşma, şikayetimi geri almam içindi” iddiası için de “Müştekiyi kandıracak olsak makbuz vermezdik. Vazgeçirmek gibi bir niyetimiz olsa neden parayı ödemeyelim ve neden makbuz düzenleyelim?” ifadelerini kullandı. Pekşen, İnce’nin, Fatma B.’ye attığı mesajların bulunamadığını iddia etti ve savcıyı suçladı: “Bundan sonraki süreçte savcıyı o koltukta oturtmayacağız. Ya mesajları bulacak ya emekli olacak.” seklinde konusmustu.

Hiç yorum yok: