14 Şubat 2014 Cuma

Tum TURKIYE IYI BILMELIDIR KI; DUNYA Uzerinde ,Hicbir Ihanet, Hicbir Kahpelik, YOKTUR ki Muhalefetin Destegi Olmadan IKTIDAR Olsun


Tum TURKIYE IYI BILMELIDIR KI; DUNYA Uzerinde ,Hicbir Ihanet, Hicbir Kahpelik, YOKTUR ki Muhalefetin Destegi Olmadan IKTIDAR Olsun. Sine-I Milllete Donmeyen Cakallar Meclisi ve onlarin Agababalari, TAYYIT ve Ihanet partisi Nasil Yol Almistir. VATANA IHANETIN TEK MUSEBBIBI tek Muhatabi Sadece Akp-Pkk degildir. Ihanet bu Milletin Icine Yerlesmis Surekli Hastalik Ureten VIRUSUN KENDISIDIR. Partiler ve politikalari, Ingiliz Vahabileri-Cemaatleri, Pontus-tasnak Soyu, Siyonist-Masonlar, 12 eylul, Pkk Ihaneti vede TAYYIT bu Virusun bu Devlete vede Milletine bulastirdigi HASTALIKLARDIR. VIRUS YOK EDILMEDEN HASTALIKLARIN TEDAVISI SADECE GECICI COZUMDUR. Virusun Yok Edilmesinin Yolu TEKTIR. Devami Mahsusa Kanunnamesi Kisimlarindadir. (Kanunname 1 ve 2. Kisimlari Tekrar Yayinlanacaktir) 


IHANET BATAKLIGININ SuRUNGENLERI, Sizlere Her Vatan Haini KAHPEDIR, Onlar Deccalin pesinden giden, Yok Olup Gidecek Mahlukatlardir. Diye soylemediler mi? 
Size Insan Muamelesi yaparsak, Vatanimda Yasayan Ne Mutlu Turkum Diyen Insanima Hakaret Olur. Diye soylemediler mi…
 YA ISTIKLAL YA OLUM BIZIM SON SOZUMUZDUR, HALA OGRENEMEDINIZ MI..!!!

Hiç yorum yok: