10 Şubat 2014 Pazartesi

Bu kahpeler Vatan Satmayi Ibadet, Soysuzluk ve Kansizligi dedelerinden miras kaldigi icin Kutlu sayarlar. Bunlar icin Yunan,Ingiliz, Amerikan Askerleri kahramandir. Mustafa Kemal ve Kurtulus savasini yapan Dedelerimiz Vatan Hainidir.!!

Bunlarin en buyuk destekcileri dahasi Sahipleri O cok bildikleri, Mezarlari basinda egildikleri Siyonist babalaridir.

Bakin su KANSIZ, Kahpelere; AMACLARI DİNLER ARASI DİYALOG kurmakmis. MEVZU Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ Olunca İsrail de çekilen resmini paylaşıp sürekli Paşanın Yahudi olduğunu söylerler. CAMI DE NAMAZ KILARKEN FOTOGRAF CEKTIRMEYECEK KADAR ASIL VE DININE SAYGILI OLDUGUNU ANLATMAZ KAHPELER

Oysa ki; İsrail'e giden her devlet adamı asker, o duvara gider bu Diplomatik teamül gereğidir. Tıpkı dış ülkelerden gelen devlet adamlarının askerlerin Anıtkabir'i ziyaret ettiği gibi. Akp yandaşı AK kahpeler bunları bilmez mi? Elbette bilir işlerine gelmez... Dünya üzerinde sadece Vatan Hainleri, Akp'liler "ben genelevde doğdum" ,ölü seviciyiz,, SUBYANCIYIZ, diye bas bas bağırır.

Bu kahpeler Vatan Satmayi Ibadet, Soysuzluk ve Kansizligi dedelerinden miras kaldigi icin Kutlu sayarlar. Bunlar icin Yunan,Ingiliz, Amerikan Askerleri kahramandir. Mustafa Kemal ve Kurtulus savasini yapan Dedelerimiz Vatan Hainidir.!! Kadinlarina bu Hacli Askerleri tecavuz ettiginde Alkis tutar, Hatta Evlerine Sag Salim donmeleri icin dua ederler.!Bunlarin Kadinlari Yani Amip kadinlari Olulere Tecavuz eden Vahabilere kendilerini nikahlamayi ibadet gorur, cocuk yasta kizlara(subyanciligi) her turlu ahlaksizligin yapilmasini alkislar. Onlarin namus ve seref diye bir kavramlari yoktur. 

Bunlarin en buyuk destekcileri dahasi Sahipleri O cok bildikleri, Mezarlari basinda egildikleri Siyonist babalaridir. Bu Hacli Duacisi, Kralicenin Has Oglanlari Kahpeler Kendi babalarini degil Siyonist babalarinin kendilerini dolledigine inanirlar.Bu Mahlukatlar elbette yeryuzunden tamamen silinmelidir. Bu mahlukatlari toprak Kabul etmeyecek, bunlardan ne kadar varsa, bunlardan beslenenleri Ancak ve Ancak Asit kuyulari Paklar.

Hiç yorum yok: