24 Şubat 2014 Pazartesi

FETO-TAYYIT CATISMASI YALANLARI..!

FETO-TAYYIT CATISMASI YALANLARI..! IHANET HUKUMETI VE BAS HAIN TAYYITIN KARSISINDA, 7 Basli Ihanet Yilanin En Tehlikeli Basini, Takkeli Seytanlari ve Onlarin Kopekligini Yaptigi Siyon-Ingiliz SAHIPLERINI Iyi Gostermek, Cehalete Mahkum Edilmislerin Gozunde Cemaat Denen Vatan Haini Orgutu KAHRAMAN yapma Cabasinda Baska Birsey Degildir!


Söylentilere göre, Cemaat Mart sonuna doğru Tayyoya 'Altın Vuruş' yapacakmış..Baslikla Yapilan Haberler, IHANET HUKUMETININ VE BAS HAINI TAYYITIN KARSISINDA, 7 Basli Ihanet Yilanin En Tehlikeli Basini, Takkeli Seytanlari ve Onlarin Kopekligini Yaptigi Siyon-Ingiliz SAHIPLERINI Iyi Gostermek, Cehalete Mahkum Edilmislerin Gozunde Cemaat Denen Vatan Haini Orgutu KAHRAMAN yapma Cabasinda Baska Birsey Degildir. BIR BENZERI OLAY, Cok Yakin Zamanda Yasanmadi mi? Kan Emici Tusiad Patronlarini, Haim naum Tohumu Koc Ailesini Gezi Olaylarinda OTEL mevzusu ile VATANSEVER, KEMALIST HATTA UTANMADAN KAHRAMAN ILAN EDILMEYE CALISILMADI MI?

“Onlara ister bağışlanma dile, ister dileme, farketmez. Onlara yetmiş defa bağışlanma dilesen de Allah onları asla bağışlamayacaktır. Bu, onların Allah’ı ve Rasulünü inkâr etmesinden ötürüdür. Allah fasıklar güruhuna hidayet vermez” (Tevbe (9) 80)
“EY İNANANLAR! MÜMİNLERİ BIRAKIP DA KÂFİRLERİ DOST EDİNMEYİN!” (NİSÂ: 144)

Hiç yorum yok: