8 Şubat 2014 Cumartesi

SOZU DE MECLISIDE ACTIK, OKUMAYA CESARETI OLAN, OKUSUN YUREGI OLAN PAYLASIR. akacak kan DAMARDA DURMADI, DURAMAZ.


Millet, bagimsizliginin muhafazasindan ibaret olan hayati gayesinin teminini ordudan, ordunun ruhunu teskil eden subaylardan bekler. Iste subaylarin, subaylarin yüce olan vazifesi budur.( Iste O subaylarim simdi nerede, Mustafa Kemal’in Istiratgahinda ,Tayyit denen Vatan Haini Kahpenin, Sehidine Kelle diecek Kadar Namussuz bir ITIN ardin da saf tutmuslar,). Simdi devam edelim Turk Milletinin, Onun Asaletinin Simgesi, Kurtulusun ve Istiklalin Oncusu ATATURK’u Dinlemeye
Allah göstermesin milletin bagimsizligi ihlâl edilirse bunun vebali subaylara ait olacaktir. Subaylar, izah ettigim yüce, mukaddes ve bütün açilardan üzerlerine düsen vazife itibariyle, bütün mevcudiyetleriyle ve bütün dikkat ve felsefeleriyle, giristigimiz bagimsizlik mücadelesinde birinci derecede faal ve fedakâr olmak mecburiyetindedirler.(Benim subaylarim Merdivenlerde Iti takipte. Omuzunda teneke tasiyan kardesler, Rutbeniz, makaminiz ne olursa olsun Size Asli Vazifeniz Turk Milletini, Cumhuriyetini, Bagimsizligini Korumak Oldugu Ogretilemdi mi? Vatan Haini oldugu nu bildiginiz Babaniz Dahi Olsa GEREKENI yapmaniz, Itin kopegin adami degil Milletin Subayi, O yuce Turk Milletinin Pasasi olacaginiz Size Verilmedi mi?) 
Devam edelim Mustafa Kemal’imizi dinlemeye
Sahsi ve hususi itibariyle de subaylar, fedakârlar siniflarinin en önünde bulunmak mecburiyetindedirler. (1000’I Asil 4000 Muhafizin Korudugu Mecliste Kurdistan Ruyasi Goren Bir Kahpenin konusmasina, Vatan Haini piclerin BOP Haritalarini Milletin Meclisinde Milletin Gozunun Icine Sokulmasina Musa Eden, Vatan Topragini Satmayi Ibadet bilip , Ozellestirme Adi altinda Milletin Tesanelerine Kadar Satan Kahpe Orospu Cocuklarini Seyreden, Hacli Askerlerine Dua eden Soysuzlarin Arkasinda durup MGK larinda toplanan TENEKELER)
Çünkü düsmanlarimiz herkesten önce onlari öldürürler. Onlari asagilar ve hor görürler. Hayatinda bir an olsa bile subaylik yapmis, subaylik izzetinefsini, serefini duymus, ölümü küçümsemis bir insan, hayatta iken, düsmanin tasarladigi ve reva gördügü bu muamelelere katlanamaz. Onun yasamak için bir çaresi vardir; serefini korumak! Halbuki düsmanlarimizin da kastettigi, o serefi ayaklar altina almaktir. (siz zaten OLUSUNUZ, siz bu kahpelerin arkasinda saf tuttgunuz gun ZATEN OLMUSTUNUZ, SADECE RUHUNUZU PAHALIYA SATTIGINIZI DUSUNDUNUZ..) 



BEGENI YAPMAYIN, YUREGINIZ TASIYORSA EGER MILLETIN SEVDASINI, TURK MILLETININ DUYMASINA YARDIMINIZ OLSUN, BU KALPTE MAHSUSA YASIYOR, HEPIMIZ MAHSUSAYIZ, HEPIMIZ MUSTAFA KEMAL'IZ PAYLASIN UMUDU OLMAYANLARA UMUT, SEHITLERIMIZE GONULLER DOLUSU DUA, KAHPE HAINLERE, ITE KOPEGE KORKU OLSUN.! HAYKIRALIM DUYULSUN GOK KUBBEDE. Mahsusa

Hiç yorum yok: