21 Şubat 2014 Cuma

AZERBAYCAN HOCALI VE VAN ZEVE ŞEHİTLERİ...


Uluslar arası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Doğu Anadolu ve Van Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, Van Zeve şehitleri anısına mevlit okutacaklarını belirtti.ASİMDER Van Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, Azerbaycan Hocaali’de Ermeni askerleri tarafından katledilenlerin yıldönümünü anmak amacıyla soykırımı gösterir fotoğraf sergisi açacaklarını ifade ederek, “Van Zeve şehitleri anısına da mevlit verilecek olan programda, ayrıca Van’ın tanınmış isimlerinden Kinyas Kartal’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluş döneminde Ermeni çetelerine karşı bölgede yaşayan Azerbaycan Türkleriyle beraber mücadele verdiğini içeren ‘Erivan’dan Van’a Hatıratım’ isimli kitabı da dağıtılacak” dedi.
Ermiş, programa Azerbaycan Beynelxalk Diaspor Merkezi (BDM) Genel Başkanı İsmail Ağayev ile Nahçıvan ve Türkiye ASİMDER temsilcilerinin katılacağını sözlerine ekledi.

ULUSLARARASI ASILSIZ ERMENİ İDDİALARIYLA MÜCADELE DERNEĞİ ASİM-DER VE AZERBAYCAN BEYNELXALK DİASPOR MERKEZİ BDM 24 ŞUBAT 2014 PAZARTESİ GÜNÜ VAN DA ÖĞLEN NAMAZINDAN SONRA AZERBAYCAN HOCALI VE VAN ZEVE ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUNACAK VE VAN VALİLİĞİ BAHÇESİNDE SOYKIRIM FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILACAKTIR.. TÜM VAN HALKI VE ÇEVRE İLLER DAVETLİDİR

Hiç yorum yok: