8 Şubat 2014 Cumartesi

DİRİLİŞ ve ISTIKLAL zamani yarindan da yakindir, Ya Istiklal ile yasariz Ya da O Istiklal Icin ölürüz, öldürürüz


Gelsin Atatürk'ünüz sizi kurtarsın" Diyen Kahpe, Asala Devami, Pontus Tasnak Sev...dalisi Hacli Duacisi, Vatan Haini Akp ile Osman Gazi türbenin kapısını tekmeleyerek açip, sandukaya çizmesinin mahmuzuyla vuran “Kalk ey Osman! Karşıma geç de seninle vuruşayım” diyen Yunanlı Venizelos’un Hic Bir Farki Yoktur. TARİH ELBETTE TEKERRÜR EDİYOR. TEK FARKLA BU DEFA KAHPELIGI VE IHANETI DENIZE DEGIL ASIT CUKURLARINA GOMECEGIZ. 1000 Yil Daha Kimse Akp nin ve Bu Ihanet Meclisi’nin Adini Anmayacak.


TURK'ler Binlerce Yildir Her Turlu Ihanet ve Kahpelikle Karsilasmis Onu Yok Etmesini Bilmistir. DİRİLİŞ ve ISTIKLAL zamani yarindan da yakindir, Ya Istiklal ile yasariz Ya da O Istiklal Icin ölürüz, öldürürüz. Bu gaye ve bu amacta Canimiz Vatana, Basimiz Devlete Kanimiz, Sancaga Helaldir. Ne Mutlu Turkum Diyebilen Her Vatan Evladina, Her Buduna. 

YUREGINIZ YANIYOR, TASIYORSA MILLETIN SEVDASINI, TURK IRKININ DUYMASINA YARDIMINIZ OLSUN. BU KALPTE MAHSUSA YASIYOR, HEPIMIZ MAHSUSAYIZ, HEPIMIZ MUSTAFA KEMAL'IZ. PAYLASIN UMUDU OLMAYANLARA UMUT, SEHITLERIMIZE GONULLER DOLUSU DUA, KAHPE HAINLERE, ITE KOPEGE KORKU OLSUN.! HAYKIRALIM DUYULSUN GOK KUBBEDE, VALLAHU GALIBUN ALA EMRIHI, GOK MAVI YIKILSIN, KIZILLAR CIKSIN , KILICIMIZ IHANETLERI YOK ETSIN, HAKKIN ADALETI TAMAM OLSUN, DIYELIM DAIM MUZAFFER OLSUN ...Mahsusa

Hiç yorum yok: