8 Şubat 2014 Cumartesi

DÜNYAYI YÖNETTİĞİNİ ZANNEDEN Kendilerince SOYLU SOYSUZLAR; Bizler, Bir elimizde EZEL, birinde EBED, Kadim TÜRK’ÜN, Ay yıldızlı Sancagini Gök Kubbeye Asanız.


TÜRKÜN Töresi Bizdedir, Bir elimizde EZEL, birinde EBED, Kadim TÜRK’ÜN BORULERI BUDUNLARI ASKINA, HOCA AHMED YESEVI’NIN 99 BIN AKINCISI HURMETINE YASAYANLAR, KILIC SAVURANLARIZ. 3000 yildir Apaçık seceremiz de belli SOYUMUZDA. Bizler, Ay yıldızlı Sancagi gök kubbeye asanız. Önümuzde baş eğmiş bir sürü devlet olmasina ragmen, Halklar değil. KADIM milletiz diyenleriz. Bizim tevhidin, nûru ile dolu Yuregimiz Hira dağından Niğboluya, KILICIMIZ Orta Asya’dan Viyana Kapilarina Uzanir.


DÜNYAYI YÖNETTİĞİNİ ZANNEDEN Kendilerince SOYLU SOYSUZLAR; Yer YÜZÜNDEKI Her TÜRK,HÜR DOGAR,HÜR YASAR,HÜR ÖLÜR. Dogdugu Gunden Olecegi GUNE KADAR KADINI-ERKEGI, YASLISI-GENCI HER TÜRK ASKERDIR. ONLAR ÖYLE BİR MILLETTIR KI ; '' YA İSTİKLAL YA ÖLÜM '' DİYE YOLA ÇIKANLAR, GERİ DÖNMEYİ ASLA DÜŞÜNMEYENLERDİR!


TÜRKÜN Töresi Bizdedir, Bir elimizde EZEL, birinde EBED, Kadim TÜRK’ÜN BORULERI BUDUNLARI ASKINA, HOCA AHMED YESEVI’NIN 99 BIN AKINCISI HURMETINE YASAYANLAR, KILIC SAVURANLARIZ. 3000 yildir Apaçık seceremiz de belli SOYUMUZDA. Bizler, Ay yıldızlı Sancagi gök kubbeye asanız. Önümuzde baş eğmiş bir sürü devlet olmasina ragmen, Halklar değil. KADIM milletiz diyenleriz. Bizim tevhidin, nûru ile dolu Yuregimiz Hira dağından Niğboluya, KILICIMIZ Orta Asya’dan Viyana Kapilarina Uzanir. Vatanima yani Kâbeme abdestsiz giren KAHPEYI, Ceddime, ATAMA Soz Soyleyen Serefsizi, Milletimin kanini emen, dirhem dirhem Vatan Topragini Satan SOYSUZU, Gecmisten bugune Gelen Her Turlu Devsirmeyi, Hacli Duacisini, Bop’unu Otunu, Beslemesinden kapisinda ki itine Kadar DÜŞMAN Ilan Etmis, YOK ETMEYE YEMIN EDENLERIZ. BİRAZ TARİH OKUSAYDINIZ VATAN HAİNLERININ, SİZDEN ÖNCE BU KAHPELİĞE TEŞEBBÜS EDEN İTLERİN ve dahasi DEDELERINIZIN, BAŞINA NELERİN GELDİĞİNİ BILIRDINIZ. Mahsusa.



Hiç yorum yok: