11 Şubat 2014 Salı

Bunca Kahpelik ve Hainligi her gun Ekranlarina tasiyan, Hukumet denen Hacli Duacisi TURK DUSMANI HUKUMETI kahraman gosteren, Borsa denen Siyon Tuzaginda Milletin Sermayesini Somuren bu Mahlukat Guruhu Yok Edilmeden ISTIKLALI dusunmek dahi Hayalden Ote Gidemez..!

Tusiad/Musiad'in Kan Emicileri ve Sahipleri Kimlerse Ihanetin Besleyicilerini Uzaklarda Aramayin.!


Bunca Kahpelik ve Hainligi her gun Ekranlarina tasiyan, Hukumet denen Hacli Duacisi TURK DUSMANI HUKUMETI kahraman gosteren,  Borsa denen Siyon Tuzaginda Milletin Sermayesini Somuren bu Mahlukat Guruhu Yok Edilmeden ISTIKLALI dusunmek dahi Hayalden Ote Gidemez..!
Türkiye'de karasal yayın yapan 247 televizyon ve 1057 radyo, uydu üzerinden yayın yapan 205 televizyon ve 63 radyo, kablo üzerinden yayın yapan 101 televizyon olmak üzere toplam 553 televizyon ve 1120 radyonun bulunduğunu ve bunlarin %90 a yakinin sadece IHANET HUKUMETINE SOZCULUK, DUSMANA HIZMET ETTIGINI BILIYORMUYDUNUZ?
Öcalan  denen VATAN HAINI KOPEG’in zavallılığını kanıtlayan kasetlerin bu kadar geç ortaya çıkması gösteriyor ki, Devlet içinde Öcalan'ı koruyan hain bir cunta vardir.

Zamaninda Kafalarına sarık taktılar,üstlerine hırka geçirdiler ,yüzlerini sakalla örttüler ,isimlerinin başına hoca ve hacı lakabı eklediler. Zaman oldu Beyefendi dedirttiler kravat takip insan kiligina burundurler. Yüz yıllarca milleti sömürdüler. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bunların boyunun ölçüsünü İSTİKLAL MAHKEMELERİNDE aldı..Kökünü kazıdı,KAZIMAYA CALISTI. 1938 den sonra girdikleri hayvan deliklerinden başlarını once 1975/76 da Kominist Kimliginde, 1983 ten sonra Terorist adiyla çıkarttılar uzun yıllar KULUÇKADA yattılar.Semirdiler 2000 den sonra başımıza bela oldular..Atalarının intikamını alıyorlar..Soyuyorlar,talan ediyorlar ve peşkeş çekiyorlar.
Yolsuzluk,hırsızlık , dolandırıcılık ve DİN TÜCCARLIĞINA karışan AİLELER hep geçmişte CUMHURİYETE karşı ayaklanmaların baş aktörü çıban başı olması çok manidardır.CUMHURİYET bunlara acımış ve af etmiş.."Gereğinden fazla hoşgörü vatana ihanettir"diyen ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRKDEN sonra cumhuriyeti örümceğin ağı gibi sarmışlardır.ŞİMDİ BU VATAN HAİNİ SÜLALELERDEN KURTULAMIYORUZ. 

Hiç yorum yok: