11 Şubat 2014 Salı

Bu Millet Bu Vatan Icin Asala-Pontus-Tasnak-Ingiliz Muhipleri ne ise Cemaat ve Akp O’dur

TÜRK DÜSMANINDAN KENDINE DOST EDINIP, VATAN HAININDEN MEDET UMUYORSAN KAHPELIK SANA DA BULASMIS DEMEKTIR. SEN ARTIK BIR KANGRENSIN. KESILIP ATILMADAN KURTULUS OLMAZ. DECCALIN, ITLERIN TAYYITLERIN PESINDEN KOSUP, NAMUSUNU MAKAMA, SEREFINI MAKAMA SATANIN. VATANINDA ATASINA. CEDDINE, MILLIYETCILIGINE SOVENLERI MUTEBER GORENIN DINI OLMAZ, IMANI OLMAZ...ALLAHI HIC OLMAZ..!


TÜM TÜRK DÜSMANLARININ IKI ORTAK ÖZELLIGI VARDIR;
1- Asla Türk degillerdir, Türk Kimligi Altina Gizlenmis Sevr'in, Mondoros'un Haim Naumlarin Beslemeleri, Tasnakin, Pontusun Tohumlaridir. 
2- Müslümanliklari sadece, devlet düsmanliklarini örten bir kisveden ibarettir. Kurt tealiciler, Ingiliz Muhipleri, Amerikan Mandaci lari ve Lawrence'larin yetistirmesi Seyh, sih Din adami kiliginda Gunumuze kadar gelmis Meclise Girmis Kansiz, Kahpe, Sapikliklarini Din diye yutturmaya calisan Mahlukat guruhudur.
AKP Bursa Il Gençlik Kollari’nin davetlisi olarak Bursa'ya giden yazar Hakan Albayrak, duvarda Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini görünce çilgina döndü: "KALDIRIN BU ADAMIN RESMINI BURDAN, YOKSA KONUSMAM'' diyerek AKP’lilere tepki gösterdi.
Bu gibiler T.C Devletininin varligini içlerine sindiremezler. Direkt olarak devlet düsmanligi yaparak hain konumuna düsmekten korktuklari içindir ki devlet düsmanliklarini ATATÜRK ÜZERINDEN YAPARLAR. Atatürk'ü önce dinsiz gösterirler ve sonra, cahilleri yanlarina çekebilmek için Atatürk'e din üzerinden saldiriya geçerler.

BU GIBI MÜNAFIKLARA DIKKATLERINE;Atatürk Bursa'ya gittiginde, ABD Kolejinde okuyan iki Müslüman Türk kizinin Hiristiyan yapildigini duyunca, öylesi sinirlenir ki sabahi dahi beklemeden, ABD Kolejinin derhal kapatilmasi için Maarif Bakanina emir verir ve ertesi gün okul kapatilir.Erdogan ise Imar Yasasinda yaptigi degisiklikle ''EVLERE IBÂDET YERI AÇMA RUHSATI'' verir. Su an bu yasadan faydalanilarak yurdumuzda tam 42 Bin KILISE EV açilarak, bu evlerde Müslüman Türk çocuklari Hiristiyanlastirilmaktadir.SIMDI SORUMU SORUYORUM;Sadece iki Müslüman Türk çocugu Hiristiyan yapildi diye KOCA ABD nin okulunu kapatan Atatürk mü Müslüman DEGIL? 

YOKSA;  42 bin KILISE EVIN açilmasini saglayarak, binlerce Müslüman gencin Hiristiyan yapilmasina ön ayak olan Erdogan mi Müslüman?Seyit Ömer Muhtar Pasa - Atatürk ikilisinin, Müslüman kadinlarin irz ve namuslarini kurtarmak için Libya'da Italyanlara karsi verdikleri ortak mücâdeleyle; Erdogan'in Irak'ta Müslüman bacilarimizin irzlarini kirleten ABD (HACLI ITLERINE) askerlerine ''SAG SALIM ISLERINI BITIRIP ÂILELERIN KAVUSMALARI'' seklinde yapmis oldugu duayi kiyaslayarak,VE SONUNDA DA; ''Atatürk mü yoksa Erdogan mi Müslüman?'' seklinde bir soru sorarsak, altindan kalkamazlar.

Bu Millet Bu Vatan Icin Asala-Pontus-Tasnak-Ingiliz Muhipleri ne ise Cemaat ve Akp O’dur. Sahiplerine hizmette kusur etmeyen Hacli Duacisi, Takkeli takkesiz bu seytanin usagi Kansiz Vatan Hainlerinin Sonu Asit Cukurudur


''Akli melaikelerini yitirmiş, bu siyonist goygoycu tenekeciler, vakti gelince israil'in desteğini kaybedince cemaat tarafından bitirilmiş gibi gösterilerek kendi kendilerini yiyecekler. Bu da umum-i tedrisaneler yüzünden (dershaneler) vûku bulacak, behey dünkü çocuk.'' prof. dr. necmettin erbakan m. özdoğan günlükleri sayfa 314

KOCA TBMM ÇATISI ALTINDA, ATATÜRK DÜSMANLARINA KARSI BU KADARCIK ÖZLÜ VE BITIRICI SORUYU SORABILECEK BIR TEK MILLET VEKIL VARMIDIR?



Hiç yorum yok: