8 Şubat 2014 Cumartesi

İhanet açılımının her safhasında yer almış, Tayyit'e danışmanlık yapmış, özel yetiştirilmiş bir haindir!..


En önemli bakanlıklardan birisi olan İçişleri Bakanlığı'na Tayyip'in atadığı isim Efgan Ala, Tunceli Valiliği sırasında teröristleri kastederek ; 'Canlar gideceğine camlar gitsin'' diyen, Diyarbakır Valiliği görevinde ise, Cumhuriyet Bayramı'nda Atatürk posterlerinin kaldırılması emrini veren kişidir!!..

İhanet açılımının her safhasında yer almış,
Tayyip'e danışmanlık yapmış, özel yetiştirilmiş bir haindir!..
osman baydemir denen kahpe tohumu bile keske her vali efkan ala gibi olsa diyerek kendisinden saygiyla bahseder.
Teröristleri kastederek ; 'Canlar gideceğine camlar gitsin'' diyen, Diyarbakır Valiliği görevinde ise, Cumhuriyet Bayramı'nda
Atatürk posterlerinin kaldırılması emrini veren kişidir!!..İhanet açılımının her safhasında yer almış,
Tayyip'e danışmanlık yapmış, özel yetiştirilmiş bir haindir!.. osman baydemir denen kahpe tohumu bile keske her vali efkan ala gibi olsa diyerek kendisinden saygiyla bahseder.


Şu an Başbakan Erdoğan’ın 1 numaralı akıl hocası konumunda bulunan Efgan Ala; 2004 yılında Batman Valili’inden Diyarbakır Valiliği’ne terfi ettirildi. Kendisinini; Batman’daki sivil toplum kuruluşları, 500 araçlık konvoyla Diyarbakır’a kadar getirmişti ve Diyarbakır’da DTP’li Belediye Başkanları tarafından törenle karşılanmıştı. Efkan Ala, eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Orhan Okur’un Belediye Başkanı Osman Baydemir ile kameralar karşısında tartışmasından rahatsız olmuş ve onu da sürdürmüştü.


Hiç yorum yok: