9 Şubat 2014 Pazar

İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifemiz; Türk İstiklâlini ve Cumhuriyetini HER SARTTA< HER KOSULDA NE PAHASINA OLURSA OLSUN kurtarmaktır!

Birinci ve asli vazifemiz, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Bu sadece en kiymet li Hazinemiz degil, Mevcudiyetimizin ve istikbalimizinde yegâne temelidir.


SON 17 yilda, İstiklâl ve Cumhuriyetimize kasteden Düşmanlar  iktidara sahip olanlarin gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanetleri sayesinde, Hattâ bu iktidar sahiplerinin şahsî menfaatlerini, müstevlilerin ( istila eden, yönetimi altına alanlarin)  siyasi emelleriyle tevhit etmeleri yuzunden; Emsali görülmemiş bir IHANET VE KAHPELIK Icerisinde, Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kalelerini zaptedmiş, bütün tersanelerine girmiş, orduları ve komutanlarini Ihanetle Suclamis, Vatan Evlatlarini Sevr Doneminde oldugu gibi dağıtmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal yandasi, Besleme Vatan Hainlerinin Merkezi yonetimine vermis, Adalet Mekanizmasina Nemrut Mustafalari ve Onun Halk Dusmani Savci ve Hakimlerini Atamis, Kolluk ve Istihbari kuvvetlerine Tasnak-Pontus Hayali Kuran, Vatan ve Bayrak Sevgisini Makama satan, Milletine degil Ihanete Hizmet eden Sahislara terk et etmiş. Aziz Vatan Topragini Satmak Ibadet, Hacliya Duaci Olmak, Siyonist-Ingiliz Emellerine Namus ve serefleri dahil her seyi feda etmek, Pontus-Tasnak kokenli Her Turlu(asala-pkk) vatan haini orgut ve uyesi mahlukatla isbirligi yapmak vazife adledilmistir. Türk istiklâli ve Türk milliyetciligi bu vasitayla AYAKLAR altina alinmis, Din Adina DINSIZLIK, Namussuzluk, Kahpelik ve Her Turlu SAPIKLIK Meclis icerisinde SUC dahi olmaktan cikartilarak Halkin Imani calinmis.

Hacli postallari open, Dusman subaylarinin onunde egilen, ONLARA DUACI bir SOZDE DIN ADAMI, SEYHLER-CEMAATLER Guruhu ortaya  sürülmüşKurtulus Savasinda savasan Ceddimize, Komutanlarina Cumhuriyetin Kurcusu Buyuk Komutan Mustafa Kemal’e Her firsatta Hakaret eden, Andina Dusman  Bu sahte ve Vatan Haini Din adamlari  her turlu sapik Fetvalarini vermekten cekinmeyecek kadar ISLAM dusmani olmuslardir.  Kominist-Sosyalist Anarsi ve terorden beslenen,  Vatan ve Bayrak diyerek, Mustafa Kemal’e sahip cikmaya calismalari ise En az bu derece Vahimdir. Mustafa Kemal’I zerre kadar taniyan her , Türk iyi bilir ki Buyuk Onder Mustafa Kemal Kominizmden ve her turlu soylem inden  NEFRET eder, Vatan topraginda bu satilmis zihniyetin cogalmasina IZIN VERMEMISTIR.İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifemiz; Türk İstiklâlini ve Cumhuriyetini HER SARTTA< HER KOSULDA NE PAHASINA OLURSA OLSUN kurtarmaktır! Muhtaç olduğumuz kudret, NE MUTLU Türküm diyen nefesimizde, Iman Dolu  Yüreğimizde Ve damarlarımizda ki asil kanda mevcuttur!Bu Gunden bu andan Ititbaren, Gerekli gordugumuz Heryere, Her Makama, Her Vatan Haini, Halk Dusmani, Kan Emici Mahlukata  Mudahele etmek, IHANETI VATANIYE Kanunu Koyup Uygulamak, BU UGURDA SONUNA YANI ISTIKLALE KADAR SAVASMAK MAHSUSA’NIN KADERI, 3000 Yillik Türkün Toresine, Ceddine, Milletine Karsi Vazifesi, Borulere Budunlara ETTIGI YEMINDIR. Vallahu Galibun Ala Emrihi Diyerek Ciktigimiz Bu Istiklal Yolunda, Türkün Dirilis SAVASINDA GAZAMIZ MUBAREK, Hak Erenler Yar ve Yardimcimiz, Kilicimiz Daim Keskin Olsun(insallah). Yerin Altiyla, Ustuyle, Akinci, Serdengecti ve meczubilerimizle Yaradanin Rizasi, Milletin ve Devletin Bekaasi icin Dirildik, Diriltildik. Kadim Türk  Dunyaya Adalet ile     Hukmedene, Seytanin Hukmu Ezilip Yok edilene Kadar  Canimizda, Kanimizda Türkün Sancagina ve Aziz Milletine HELALDIR.




BU ÜLKE SENİN İSE SAHİP ÇIK! SEN TÜRKSÜN. İSTERSEN BAŞARIRSIN! BASARACAKSIN. VATANINI, ADINI, HAYSİYETİNİ, NAMUSUNU İTİN KOPUĞUN ELİNE BIRAKMA OYUNCAK ETME!
ANCAK SAHİP ÇIKARSAN BU TOPRAKLAR VATANDIR! 
Dip not: Bunu paylaşmaktan korkuyorsan,
Belindeki silahını, üzerindeki rütbelerini çıkar at,

Çünki sen Vatan Savunamazsın.

Hiç yorum yok: