10 Ocak 2013 Perşembe

Vatan Haini'ne Uzulenin Vatan Sevgisinden Suphe Edilir !

Allah en kisa zamanda uzulduklerine kavustursun demekten baska bir sey gelmiyor vatanini seven her insanin icinden. (Amin). 

Aralarında PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu 3 PKK'lı kadın ın Paris'te öldürülmesine ilişkin AK Parti'den ilk açıklama Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'ten gelmişti. Hüseyin Çelik, örgüt içi çekişmeye işaret etmişti.

Fransa'da 3 kadın PKK'lının öldürülmesi sonrası hükümet cephesinden ilk açıklama geldi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bir insanın hayatına bu şekilde son vermek çok vahşice. Kötü bir olay üzüntü duyduk. Niçin öldürüldüklerine dair herhangi bir bilgimiz yok. Fransa'da üç kadının öldürülmesi olayını telin ediyorum" diye konuştu.

BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda da gazetecilierin sorularını yanıtlayan Arınç, "Konuyu tekrar gözden geçirmekte yarar olabilir" dedi.

Suikast sonucu öldürülen 3 PKK’lı kadından biri olan Sakine Cansız’ın Tunceli il merkezine bağlı Batman köyündendi. 30 yıl önce Almanya'ya ailesiyle birlikte taşınan Sakine Cansız, PKK'nın kadın kurucuları arasındaydı. Sakine Cansız'ın örgüte katıldığında Öcalan ile verdiği bu poz arşivlerden çıktı.

Hiç yorum yok: