11 Ocak 2013 Cuma

ÖNEMLİ Detay ı hiç birisi HALEN göremedi ..!!!

Hepsi Cinayet Uzmanı (!) Oldu ama ÖNEMLİ Detay ı hiç birisi HALEN göremedi ..!!!


Dünkü Paris suikasti üzerine kim ne yazmış diye baktım, yabancı basından bizimkilere kadar hatta elçilik çalışanlarına , sözüm ona gerilla eğitimi almış olanlara, siyasilere hepsinin ne dediğine ne yazdıklarına tek tek baktım .. BENİM GÖRDÜĞÜM OLAY YERİ DETAY ını hiç birisi görüp yazmadığı gibi , bazı köşe yazarları işi ilerletip , Tıpkı Ertuğrul ÖZKÖK  CSİ elenanı gibi olaya baktığını yazmış.. Yazdıkları ise fransız gazetelerinin haberleri...

Neyse uzatmayayım , oradaki en önemli detay SAYILARA dayanıyor .. 3 ölü , 2 si Enselerinden vurulmuş, önemli şahıs ise 2 si kafasına 3 karnına 5 kurşun yemiş..
5+1+1 = 7 kurşun / 3 şahıs.
Bu 3 şahıs hem gizli örgütçülük hem gerillacılık eğitimli..
Kadınlardan birisinin SEVGİLİSİ var onunla YATAĞINI paylaşıyor ama KAPI ŞİFRESİNİ VERMEMİŞ.. Yani profesyonel örgüt militanı..
A-) VURAN TEK KİŞİMİ ?
Bu durumda sayısallık vurma işlemi için yeterince denge bozucu ..!!
B-) VURLANLAR ÇOK KİŞİ AMAA ZİYARETÇİ BİR KİŞİ..
Bu durum benim en çok üzerinde durduğum pozisyondur. 3 kadından birisi olay öncesi sabotaj a hazırdı, gelen yardımcı ( HATTA GELEN DEĞİL ZATEN İÇERİDE OLAN) birisiyle 2 ye 2 oldular yani 2 infazcı oldular. ASIL infazcı NASIL KARMAŞIK İZ bırakacağına önceden hazırlıklıydı ve 2 ye 2 durumunda iken önce biri 2 kadından birisini ensesinden vurur, bunu yapan orada bilinmeyen kişidir.. Bilinen kadın kendi önündekini 5 kurşunla vurur ama yanındaki şahıs ilk kullandığı Silahı ona verir ve o silahla vurmasını ister. Tek silah izi bırakmak için bu ikisi zaten önceden anlaşmalıdır. Silah takası yapıldığında 6 mermi patlamıştır , birde önceden namlu ağzı dolu olduğundan esasen 7 mermilidir. Esas katil ortağına verdiği silahı geri almak için ortağından aldığı silahı kafasına dayar ve aynı silahı geri ister, aynı silahla elinde iki silah olur olmaz , ilk silahla onuda İLK kurban gibi ENSESİNDEN vurur.. Ve kapıdanda çıkmaz..
EV İN BİNADAKİ DETAY ŞEMASI HİÇ BİR GAZETEDE YOK..!!
Bu neyi gösterir ,??
Yapılacak haberlerin detaylarınında önceden konu saptırma uzmanlarınca hesaplandığını gösterir.
Kısacası KESİN FRANSIZ İSTİHBARATI..
Örgüt içindeki ajan kadın, FRANSIZ meslektaşına bir şekilde güveniyordu demektir.
BİNA yeterince güvenlikli olduğundan asıl katil başka yoldan EV e girmiştir. Aynı yoldanda çıkmıştır..




Bu anlatım cinayetin nasıl oldugu ile ilgili teorimdir .. Niye olduğunu bir önceki yazımda belirttim..
Bu aralar 40 lı yaş sendromunda, yaşlılık psikozu ile depresyondaydım, halen iş varmış bende yav !
Taxi durağında müşteri beklerken boş vaktimde , başka ülkedeki cinayeti çözmekle tarihe geçicem.
Gazete manşetlerini birleştiren Ertuğrul Özkök kendisinin CSİ elemanı gibi baktığını yazmış.. Bende o kadarcık övüneyim artık..
Azıcık imkanım olsa Fransız ların o birimini ve katilide bulurdum inanın buna..!!

( teşkilatın uluslararası gizli servisler savaşına katkımız olsun)
Ensesinden vurulan kadınlardan birisi nin erkek arkadaşı olan ve fransada ikamet edendi. Öteki ensesinden vurulan ( kriminal labaratuvar bulguları hangisinin en son vurulduğunu tespit edebilir ama saptıracaklardır)
Kadın asıl katilin yardımcısı olan ve 2 ye 2 denklik kuan kadındı. Valizde büyük ihtimal o na aitti.. Asıl katil bu valizin kaçışına engel olacağını, sonradan imhasının güç olacağını ve Almaya dan gelen öteki kadına ait olabileceği şüphesi ile ellemedi .. Zaten Fransa yönetimi 2 yönlü araştırmaya girdiklerini bu yüzden açıkladı. Çünkü polis bulgularına , gizli servisin yön vermesinin sağlanması gerekiyordu.. Asıl katil e yardımcı olan ve susturulan o ikinci kadın hem delil bırakılmaması için hemde aynı silahla bir tek kişi vurmuş gibi yaparak , o kadın üzerinden takibata GİRİLMESİN diye öldürülmüş oluyor.

Zira mobese ve telefon kayıtları bir şekilde bu kadının Fransız gizli servisine yakınlığını çıkartma ihtimalini bulunduruyordu demektir.. Büyük ihtimalle o kadın olay sonrası farklı kimlikle kaçacağına ikna edilmiş, yeni kimlik asıl katilce alıkonulmuş , ve kaçacağı için valizini hazır etmişti.. O kadın özellikle imha edilmeliydi çünkü örgüt olayı çözebilirdi. 3 buluşunca birisinin kaçmış olması durumu, örgütün bu kadın üzerinden cinayeti işleyen olarak fransız gizli servisi olabileceği şüphesine ulaşabilirdi. Bu yüzde o da orada ölmeliydi..
Fransız gizli servisi, olayı KENDİLERİ HARİCİNDE BAŞKALARI YAPTI haline sokmak ve ilerliyen kovuşturmalarda polis verilerine müdahil olmak için , devlet yönetimince kovuşturmaya dahil edildiler. Bu dahillik ile örneyin O KADININ RESMİNİ TAŞIYAN SON BİR HAFTA İÇERSİNDE ÇIKARTILMIŞ KİMLİK YADA PASAPORTA POLİS ULAŞABİLİRLİK İHTİMALİNİ ENGELLEDİLER .Böylece tasfiye edinilmeye çalışılan pkk nın şüphesini çekmekten alıkoydular oysa amaçları bu tasfiye yi durdurup pkk yı yaşatmak. Fransa olarak yıllık 30 Milyar dolarlık ve Avrupa geneli için yıllık 350 Milyar dolarlık bir ekonomi, göz göre göre uçup gitmemeliydi ve tüm bu işler buna değerdi..!!

http://www.facebook.com/BirlikNET.001

Hiç yorum yok: