10 Ocak 2013 Perşembe

Adana'li Gazi; Sözlerim Çarpıtıldı


.


Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nda jandarma uzman çavuş olarak görev yaparken 2001 yılında Diyarbakır kırsalında operasyon sırasında PKK ile girilen çatışmada dizinden vurulan Ersin Güluçar, bir süre tedavi gördü ancak diz kapağından vurulduğundan askerlik yapamayacak duruma geldiği için gazi oldu.


Sözlerim Çarpıtıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi Başkanı Sn. Ersin GÜLUÇAR'ın göndermiş olduğu mesajı sizler için yayımlıyoruz.
Geçtiğimiz günlerde Terörün Bitirilmesi ile ilgili Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin hassasiyetleri göz ardı edilmeden Devlet kiminle görüşüyorsa görüşsün şeklinde yaptığımız açıklama, bazı kesimlerce çarpıtılmıştır. Terörün bitmesini istemeyenlerin Vatandaşlığından Şüphe duyarım sözleri Sanki Öcalan’la Görüşmeyenlerin Vatandaşlığından Şüphe duyarım gibi lanse ettirilmiştir. Açıklamada Vurgulamak istediğim Asla Öcalan’la Görüşmek İstemeyen Vatandaş değildir anlamında değildir.



Bir İnsanın Hayatında en değerli varlıklardan biri olan Babamı kaybettiğim bir günde, Adana dışından bazı kendini bilmezlerce Cep telefonum Sosyal Paylaşım sitesinde yayınlanarak, tarafıma hakaret ettirilmesi yönünde mesnetsizce tavırlar sergilenip, İnsanlar Kışkırtılmaya çalışılmıştır.
Altı Yıldır Adana Şubesinin Gönüllü Hizmetkarı olan, Şehit Ailesinin ve Gazinin kullandığı Tuvaleti bile temizlemek benim için bir Onurdur Anlayışı ile, son nefesine kadar Derneğimize Hizmet ederken Vefat eden Rahmetli Babamı, Sayın Genel Merkez dâhil Adana’ya yolu düşenler, Rahmetli kendisini yakinen tanımıştır. Cenazemize bile Küfür eden bazı zihniyetlerin Şehit Gazi Yakını olduklarını asla düşünmüyorum olsa olsa Kandan nemalan bu Vampirleri Allaha Havale ediyorum.
Yaptığımız Açıklamanın Sadece Bir cümlesi ele Alınarak sözlerimiz çarpıtılmış olup, Açıklamamım ardından fikirlerini Beyan eden birçok Şehit Gazi Dernek, Kurum ve Kuruluş, Terörün Artık Bitirilmesi yönünde bire bir Şahsımla Aynı açıklamaları Kamuoyu ile paylaşmışlardır. Benim Dile Getirmek istediğim Husus Bu Görüşmelerde Terör Örgütünün Beklentilerini ve Ev Hapsini Gündeme getirerek değil. Devletin Terörün bitirilmesi noktasındaki adımlarına Katkı koyacak şekilde olduğunu bir kez daha beyan ediyorum.
M.Ersin GÜLUÇAR
Adana Şube Başkanı

Hiç yorum yok: