11 Ocak 2013 Cuma

Onursuz, Serefsiz, Yasamak Istiyorsaniz, O Sizin Tercihiniz!


Iste akp nin gercek yuzunu ortaya seren bakanlar. Sevr'in karsisinda, vatan hainleri onunde  egilin, el etek opun, haysiyetinizi, onurunuzu birakin diyen Cemaat Orgutunun bakanlari. Kim ki koleligi, somurge bir Turk Milletini kabul ediyorsa onlar akp'lidir. Onursuz, serefsiz, dusmani karsisinda boynunu egen, kuyrugunu kistirip kacan zavalli bir ulus, aciz bir millet olarak yasamak istiyorsaniz akp ile devam edin...

"Kanaat önderlerinin desteği de çok önemli. Fethullah Gülen'in desteğinin de hayatı önem taşıdığını düşünüyorum. Özgül ağırlığı, bölgedeki etkisi göz önüne alındığında toplumsal desteğin çok önemli bar ayağı olarak görüyorum. Doğrusu kendisinden Allah razı olsun diyorum. Bu sürece böyle açıktan bir destek verdiği için.”

Bakan Çelik, "bence- el de öpülebilir, etek de öpülebilir" diyen Fethullah Gülen'i Mandela'ya benzetti.
Çelik, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin görüşmelerle ilgili yaptığı açıklamasını önemsediğini vurguladı. Çelik, "Güney Afrika'da barış görüşmelerinin zirve yaptığı bir dönemde, Mandela'nın manevi evladı olan Chris Hani bir beyaz tarafından öldürüldü. Barış sürecini sabote etmeye yönelikti.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

fettullah gülen bir yaraktır