7 Ocak 2013 Pazartesi

Sahip Cikacagin Namusun Bile Kalmayacak!

Buyuk  Turk Milleti Kendine Gel, Vatanina, Imanina, Sahip Cik, YOKSA birak 2023'u,  birkac yil sonra Sahip Cikacagin Namusun Bile Kalmayacak...

Dürüst değilsiniz; bu yüzden bir beğeniyor, bir beğenmiyorsunuz
Yuce Yaradan  var diyorsunuz, korkuyorsunuz, ancak hiçbir şeyden geri kalmıyorsunuz!

Birisi geliyor ve bağıra bağıra kiliseler açıyor, -Yahudi’nin en büyük ödülünü alıyor -; ki inandığınızı söylediğiniz ‘Kitap’,- sizin deyiminizle –’zımnen’- yasaklıyor ;’ ben geldim diğerleri bâtıl oldu’ diyor; ve siz tüm bunları yapanları -adam yerine koyarak- selamlıyorsunuz!
İkiyüzlüsünüz !
Çünkü siz; ‘Allah korkusu’ diye diye, ‘Allah sevgisini’ öldürüyorsunuz ve bundan dolayıdır ki; olduğunuzu söylediğiniz ‘şey’ değilsiniz ve çünkü siz, ‘insan’ değilsiniz!..


Irak’ta iki milyona yakın insan öldürüldü –ve hatta katledildi-; aracının yanında ‘Müslümancılık’ oynadınız!
Libya NATO’ya peşkeş çekildi; aracının yanında selâm durdunuz!
Afgan halkı yirmi yıldır sağlı-sollu saldırı altında; şeytanın peçeteciliğini yapanların eteklerine tutunmuş ‘mümin’cilik oynadınız! oynuyorsunuz!..

Dogu Turkistan Cin iskencesi altinda ezilirken ampul efendileri cin le anlasma yapar, suriye de timsah gozyaslari doker. 3-5 uyanik din simsari yuzsuz dernek kurar para toplar sizde para verir alkis tutarsiniz.


Balkanlarda Turklere muslumanlara azinlik muamelesi yaparlar agababalariniz gorme dedigi icin gormez, misyoner islamcilarin yalanlari pesinden kosarsiniz. 
Ve siz !..
AB fonlarından aldıkları paralarla ‘sözde’ kız çocuklarını okutuyoruz nidalarıyla fink atıp fazladan iki tekrar -Atatürk- dediler diye; ne kadar Hıristiyan misyoner varsa el üstünde tuttunuz; çünkü siz çok çağdaş ve ‘batı’cıydınız; kendi halkınızı beğenmediniz!.. 



Kıbrıs’ta Denktaş dururken, ‘Annan Planına’ destek verenleri ‘Atatürk rozeti’ takıyor diye bi sicim sandınız; oysa yetmiş yıldır Kibrisi sahiplenemediniz.  Bir kere olsun doğruyu söyleyenlere kulak vermediniz; hep aynı ‘linç’ hep aynı ‘senaryo’.. 

Batıyı şanzelize veyahut sentrıl parktan ibaret gören ve bu sebepten ve medyadan ve de her türlü devşirilmiş ‘kalem’in yazdıklarından etkilendiniz. Ama; ‘batı’ dedikleri; güneşin battığı yer manasındadır bunu bile unuttunuz.
Sâhî, aklı başında olan siz –yani o birileri-; siz hiç ‘batı’ dediğiniz memleketlerin birinde, eski medeniyetlere ait bir arkeolojik bulguya rastladınız mı!?




Rastlayamazsınız; çünkü yok!..
Müzelerinde sergilenen eserlerin tamamına yakını çalıntı iken, Doğunun değil ve yine ‘batı’nın tarihçilerini okudunuz, Kendi serefli, onurlu gecmizinize sahip cikamadiniz. Osmanliyi yani ceddinizi kotulediniz ki atasina hayvanlar bile sahip cikarken siz ; onlara pâye verdiniz; çünkü son iki asırdır kendinizi ‘kapıcının kızı’ yerine koydunuz! utandınız.. Ananız merdivenleri yıkarken tanımamazlıktan geldiniz!..
Anitkabir turbe degil orada yatan da evliya degil. O ATATURK; Karanfil atip caput baglayacaginiza soylediklerini dinleyin, YA ISTIKLAL YA OLUM... Bunu soyleyebilen tek turk yatiyor orada, varsa sayginiz ona ve bu millete adam gibi takib edin...

Memleket ‘ gidiyor elden hainler obek olmus ustumuze cokerler’; ara ki ‘bozkurt’ları bulasın!..
Memleket yangın yerine dönmüş; ara ki ‘devrimci’leri bulasın!..
 Buyuk  Turk Milleti Kendine Gel, Vatanina, Imanina, Sahip Cik, YOKSA birak 2023'u,  birkac yil sonra Sahip Ciakacagin Namusun Bile Kalmayacak...


Hiç yorum yok: