6 Mart 2014 Perşembe

Akp'li SEREFSIZLER ''Artık analar ağlamıyor, şehit gelmiyor, Pkk vurmuyor.'' gibi söylemler ile Akp'yi savuna dursun.

40 Günlük Bebeği vardı.! dün gece uzaktan kumandalı Mayınla şırnak da Şehit edildi, ama bu ülkede Şehit Haberi yapılmadığı için siz Haberlerde bile göremediniz!!!


Akp'li SEREFSIZLER ''Artık analar ağlamıyor, şehit gelmiyor, Pkk vurmuyor.'' gibi söylemler ile Akp'yi savuna dursun. Pkk şuan Suriye de Özerklik için savaşiyor. TAYYIT SEREFSIZI Pkk ile anlaşip, Esad'ı devirmek için Pkk'yı Suriye'ye gönderdi. Kürtler ise SERdoğan'a oy sözü verdi. bazı haberlere göre geçen dönem BDP kapı kapı gezip bir evde 5 kişi varsa 3'ü AKP'ye oy verecek diye talimat veriyor. Amerika'ya incirliği açarak Irak da Kürt özerk bölgesini kurduran AKP, ABD askerlerine dualar eden Erdoğan, bugün de Pkk'yı Suriye de desteklemekte, dualar etmektedir. 


Kürdistan'ın Suriye ayağı tamamlandığında örgüt Türkiye'ye çekilecek ve burada duruma göre eylemlerine devam edecektir. Erdoğan DENEN VATAN HAINI, Kürtler ile anlaşmasında silah ile değil, demokratik hakkınız ile savaşacaksınız sözünü almıştır. Bunu da başkanlık sistemi ile gerçekleştirmeye çalisacaklardir

Hiç yorum yok: