6 Mart 2014 Perşembe

MAHSUSA KANUNNAMESI DEVLET BAHSI, GOCMENLER.!

BIRAKIN SECIMLERDE OY KULLANMAYI, HAZINEDEN DULUN, YETIMIN SEHIDIN,GAZININ HAKKINI YEDIRTEREK, MAAS ALMALARI DERHAL DURDURULMAK ZORUNDADIR. MAHSUSA KANUNNAMESI DEVLET BAHSI. BAHSI GECEN MADDELER IVEDILIKLE DEVLET MAKAMLARINDA MUTLAKA HAYATA GECECEKTIR.


TURK POLISINE,TURK ASKERINE PKK KORUMALIGI YAPTIRMAYA CURRET EDENLER..!


TURK POLISINE,TURK ASKERINE PKK KORUMALIGI YAPTIRMAYA CURRET EDENLER AKLINIZI BASINIZA TOPLAYIN.DUSMANLIK YAPTIGINIZ HALK TURK HALKI KORUDUGUNUZU SANDIGINIZ VATAN HAINI KOPEKLERDIR.!
BELLI KI, TURK MILLETINI DEGIL VATAN HAINLERINI KORUMAYA SAVUNMUSSUNUZ. DEVREDIN GOREVINIZI JANDARMA KOMUTANINA, IZLEYIN PKK/BDP YE NAZIL CEZA KESILDIGINI.

Akp'li SEREFSIZLER ''Artık analar ağlamıyor, şehit gelmiyor, Pkk vurmuyor.'' gibi söylemler ile Akp'yi savuna dursun.

40 Günlük Bebeği vardı.! dün gece uzaktan kumandalı Mayınla şırnak da Şehit edildi, ama bu ülkede Şehit Haberi yapılmadığı için siz Haberlerde bile göremediniz!!!


Akp'li SEREFSIZLER ''Artık analar ağlamıyor, şehit gelmiyor, Pkk vurmuyor.'' gibi söylemler ile Akp'yi savuna dursun. Pkk şuan Suriye de Özerklik için savaşiyor. TAYYIT SEREFSIZI Pkk ile anlaşip, Esad'ı devirmek için Pkk'yı Suriye'ye gönderdi. Kürtler ise SERdoğan'a oy sözü verdi. bazı haberlere göre geçen dönem BDP kapı kapı gezip bir evde 5 kişi varsa 3'ü AKP'ye oy verecek diye talimat veriyor. Amerika'ya incirliği açarak Irak da Kürt özerk bölgesini kurduran AKP, ABD askerlerine dualar eden Erdoğan, bugün de Pkk'yı Suriye de desteklemekte, dualar etmektedir. 


Kürdistan'ın Suriye ayağı tamamlandığında örgüt Türkiye'ye çekilecek ve burada duruma göre eylemlerine devam edecektir. Erdoğan DENEN VATAN HAINI, Kürtler ile anlaşmasında silah ile değil, demokratik hakkınız ile savaşacaksınız sözünü almıştır. Bunu da başkanlık sistemi ile gerçekleştirmeye çalisacaklardir

PUSLU VADI BLOGUN OZEL KAMPANYASIDIR. Mahsusa Grubuna Destek Olmak Amaciyla Duzenledigimiz Bir Kampanyadir.



FACE UZERINDEN YALNIZCAhttps://www.facebook.com/pages/Teskilat-i-Mahsusa/236985063101065YAHUThttps://www.facebook.com/teskilatimahsusa.mahsusaADRESLERINDEN TEMAS KURABILIR, MERAK ETTIGINIZ SORULARI SORABILIRSINIZ.

TICARI BIR KURUM OLMADIGIMIZ, TICARI BIR KAYGI TASIMADIGIMIZ ICIN KREDI KARTI ILE ODEME KABUL EDEMIYORUZ. POSTA HAVALESI KABUL EDILMEKTEDIR. TESLIMAT MERKEZI ISTANBUL'DA ELDEN YAHUT KAPIYA KARGO  TESLIM SEKLINDEDIR.


PUSLU VADI BLOGUN OZEL KAMPANYASIDIR. 
Mahsusa Vakfinin Kurulmasinda, Teskilati Mahsusa Grubuna Destek Olmak Amaciyla Duzenledigimiz Bir Kampanyadir. 
Adet SINIRLI olup siparislerin Verilmesi, soru ve oneriler, 
"Pusluvadihaber@gmail.com" adresinden alinip takip edilecektir.
Odeme yapilan hesap bilgilerini, ELDE EDILEN GELIRI, Yapilan Yardimlari, Satin alan herkesin gormesi icin ayrica YAYINLAYACAGIZ.  Urunlerle Ilgili Teknik Detaylar Asagia Belirtilmistir. Saygilarimizla. Puslu Vadi Blog Ekibi.



Büyük Boy Elektro Şok Cihazı Jop 50 Cm - Metal Jop Fener Elektro Şok - Police Jop Şeklinde Elektro Şo
Ürün tanımı:
1.. Büyük kapasiteli DC deşarjı ile yüksek frekanslı salınım devresi,.
2. Güçlü aydınlatma, uzun bir süre ile aydınlatma.
3. Lityum piller kaldırılabilir ile.
4. Eşsiz görünümü, zarif tasarımı, mücadele için tüm alüminyum alaşımlı malzeme.

 
Teknik parametreler:
1..Giriş voltajı: 7.2 VDC
2. Güç akımı: ≥ 2.5 A
3. Çıkış voltajı: ≥ 1000 kv
4. Ağırlık: 600g


Elektro Şok Cihazı Iphone 4 Telefon Görünümlü
Savunma amaçlı en rahat kullanabileceğiniz cihazdır.
PLAJDA, TATİLDE, YOLDA her yerde SÜREKLİ YANINIZDA SAVUNMA AMAÇLI TAŞIYABİLECEĞİNİZ CİHAZ.... (AYNI ZAMANDA ELFENERİ olarakta kullanabilirsiniz.iphone Şeklinde Şok Aleti taşıdığınız belli olmaz.)
 Pile ihtiyaç olmadan şehir ceyranı ile şarz edebileceğiniz elektroşok savunma cihazı. Şarjı uzun süre gider. Çantanızda, aracınızın torpido gözünde, işyerinizde, cebinizde.

4 Mart 2014 Salı

Türklüğe Gair Gerçek Kanıtlar-Mehr auf > Türkische Fakten

Türklüğe Gair  Gerçek  Kanıtlar-Mehr auf > Türkische Fakten


YAZININ TURKCE TERCUMESI ASAGIDADIR.
Kirim Bagimsiz Cumhuriyeti, Ukrayna devletinin yikilmasindan dolayi, irkçi Rus yönetimine göre; gelecekte kendi basina bir devlet olacakmis. ( Kirim' in yerli halki; KIRIM TATAR TÜRKLERIDIR ve dilleri de KIRIM TATAR TÜKÇESI' dir. Onlar, sorunsuz bir sekilde Anadolu Türkleri ile yazili ve sözlü bir sekilde anlasabilirler. ) Bagimsizlikdaki tek sorun; Sovyet Rusya' si zamaninda Stalin tarafindan Kirim Tatar Türkleri' ne uygulanan soykirim ve sürgünlerin neticesinde sayica Ruslar' dan az olan Tatar Türkleri' ne yeniden irkçi Rus yönetimi tarafindan iskencelerin uygulanabilecegi kültür, dil, din,... kayiplari endisesi duyulmaktadir.

SÖZDE AÇILIM, ÇÖZÜM, PAKET GERÇEKTE TÜRK DEVLETİNE SON VERME PLANIDIR...


SÖZDE AÇILIM, ÇÖZÜM, PAKET GERÇEKTE TÜRK DEVLETİNE SON VERME PLANIDIR...

SİYASETİ" akp VE pkk YAPIYOR. * 
tayyip VE apo NUN AKİLLERİNE DERS.
 * pkk GERÇEKTE ERMENİ, GÖRÜNTÜDE KÜRTÇÜDÜR. 
* ZEHİR GÜZEL SÖZLERLE ALTIN KASEDE İÇİRİLİR. * SİZ HİÇ ŞEHİT CENAZESİ KALDIRDINIZ MI? * 
ULUSAL BASIN TEK SES,NEREDEYSE MOSKOVA'NIN PRAVDASI OLMUŞ; BEYİNLERİ YIKIYOR. 
* akp SAYESİNDE ARTIK TERÖRLE BİR YERE VARILABİLİYOR. 
* BİZ apo'YU YUNAN'IN ELİNDEN ALMADIK MI? NE İŞİ VARDI ELÇİLİĞİNDE? 
* 90 YILDIR "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ANLAYIŞINDA BİRLEŞTİK. * ŞEHİT AİLELERİ "ÇAPULCU" DEĞİLDİR. 
* 76 MİLYONU İKNA YERİNE, 2 BİN KİŞİYE SİLAH BIRAKTIRMAK DAHA MI ZOR? * akp SAYESİNDE pkk SİLAH ELİNDE VATAN TOPRAĞINDA ŞOVLAR YAPIYOR. 
* AÇILIMI YALNIZCA tayyip VE apo BİLİYOR. MECLİS BİLE BİLMİYOR.
 * BİR TOPRAĞI VATAN YAPMIŞ KURUCU BİR MECLİS YOK MECLİSTE.
Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ
 * TEK YANLI MEDYA SABAH AKŞAM BEYİNLERİ YIKAMAKTADIR. * BÖLÜCÜ TEZLERİN ARKASINDA AKIL, MANTIK, BİLİM VE TARİH YOKTUR. NE OLDUĞU HAKKINDA KİMSENİN HİÇBİR ŞEY BİLMEDİĞİ SÜRECE DESTEK VERENLER , BİLMELİDİRLER Kİ: BOŞ KAĞIDIN ALTINA İMZA ATMAKTADIRLAR. ÜZERİ DOLDURULDUĞUNDA ÇOK PİŞMAN OLACAKLARDIR. Selam , sevgi ve saygılarımla... Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ

( Bu toplantı akp hükümeti tarafından giderleri bizim vergilerimizle karşılanan "Akiller " gurubunun 7 yıldızlı Mardan Palace Hotel ANTALYA adresinde yaptıkları bir toplantıdır. "Akiller Heyeti", TOBB Başkanı M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU başkanlığında Kadir İNANIR, Lale MANSUR, Şükrü KARATEPE, Nihal BENGİSU KARACA, Tarık ÇELENK, Öztürk TÜRKDOĞAN, Hüseyin YAYMAN, Muhsin KIZILKAYA ve organizasyon ekibinden oluşmaktadır. HİSARCIKLIOĞLU sağlık nedeniyle bu toplantıya katılmamış, diğer heyet üyeleri salonda hazır bulunmuştur. )

2 Mart 2014 Pazar

SUPHELI IHALE, SAIBELI TIVNIKLI, USULSUZ KREDI. VATAN HAINLERININ KAHPE ZIHNIYETI.

Dicle Elektrik Dağıtım'da Kuveyt Türk'ten kredi bilmecesi


Dicle Elektrik Dağıtım özelleştirmesini kazanan şirketin ortağı aynı zamanda ihaleye kredi veren Kuveyt Türk'ün yönetim kurulu üyesi Abdullah Tivnikli'nin olması tartışma yarattı. Bazı uzmanlara göre verilen kredi bankacılık kanuna aykırı.

Güneydoğu'nun en büyük elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan Dicle Elektrik Dağıtım Eksim Yatırım'a devredildi. Kredi verenlerden Kuveyt Türk'ün yönetim kurulu başkan yardımcısı Abdullah Tivnikli'nin aynı zamanda ihaleyi kazanan Dicle Enerji yatırımın da dolaylı yüzde 30'a yakın ortağı olması nedeniyle verilen kredinin bankacılık kanununa aykırı olduğu iddia edildi.

Dicle Elektrik Dağıtım ihalesini Haziran ayında İş Kaya-Doğu Hattı Enerji Yatırım girişim grubu 387 milyon dolar ile kazandı. Grup daha sonra Dicle Enerji Yatırım AŞ kurarak şirketi devraldı. Devralma işlemi 24 Temmuz'daki törenle tamamlandı. Özelleştirmeyi kazanan şirkete 4 banka kredi verdi. Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Halkbank ve Ziraat Bankası kredi veren bankalar arasında yer aldı.
İşte tartışma bu noktada başladı. Çünkü özelleştirmeyi kazanan Dicle Enerji Yatırım'ın ortağı olan Abdullah Tivnikli, aynı zamanda gayrinakdi kredi aldığı Kuveyt Türk'ün de yönetim kurulu başkan yardımcısı.
Bazı bankacılık uzmanlarına göre yapılan işlem Bankacılık Kanunu'na aykırı. Uzmanlara göre bir bankanın, yönetim kurulu üyesinin yüzde 25'inden fazlasına sahip olduğu şirketlere kredi vermesi kanuna aykırı. Bankacılık Kanunu'n 50. Maddesi, konuya ilişkin sınırlamaları düzenliyor.

1 Mart 2014 Cumartesi

“YOLSUZLUK İÇİN 55 İMZA YETER “


Yolsuzlukla ilgili adı geçen bakanlar için fezlekeye gerek olmadığını söyleyen Eminağaoğlu, 55 milletvekili imzasının bakanların soruşturulması için yeterli olduğunu MHP VE CHP’nin geç kaldığını söyledi.

Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaolu , Stuttgart Atatürkçü Düşünce Derneğinin davetlisi olarak “Bağımlı yargı ve demokrasi” konulu bir konferans verdi. Adalet için bağımsız yargının şart olduğuna işaret eden Eminağaoğlu, Türkiye’de bugün yargı üzerinden adalete ulaşma şansının olmadığını söyledi. Türkiye’nin hukuk devrimini Avrupa’nın en medeni ve üstün yasalarını alarak tamamladığına belirten Eminağaoğlu; AB’ye girmek bahanesiyle tüm üstün yasaların çöpe atıldığın söyleyip şöyle konuştu: “Devlet Güvenlik Mahkemeleri, Terörle Mücadele Mahkemeleri, Olağanüstü Hal Mahkemeleri hepsi temelde aynı. Bugün iktidara karşı karar alacak yargıç kalmadı. Bu nedenledir ki bu mahkemelerin aldığı kararların tümü İnsan Hakları Mahkemesinde mahkum oluyor. Bu mahkemelerin işlemez hale gelmesi için barolara avukat göndermeme çağrısı yaptık. Böylece davalar görülemeyecek, mahkemeler kapatılmak zorunda kalacaktı. Dosyalar da taraflı yargıç ve savcıların elinden çıkacaktı. İsteğimiz dikkate alınmadı.
HÜKÜMET KORKUYOR
Eminagaoglu -2İktidar Terörle Mücadele Mahkemelerini kaldırmak istiyor. Bunlardan 11 tane var. Bunlar kalkınca davalar Türkiye’nin 133 bölgesinde bulunan ağır cezalara gidecek. Bunun anlamı Türkiye’nin 133 bölgesinde hukuk terörü yaşanması, hükümetin 11 yerine 133 bölgeyi kontrol altına alması demektir. Hükümette büyük korku var. Dinleme kanıt toplama yöntemidir. Hükümet dinleme kararının 133 bölgede yargıçların oy birliği ile alınmasını istiyor. Barolar da buna destek veriyor.
TARAFLI YARGIÇLAR YARGILANMALI
Hükümet ve cemaat kavgası taraflı hakimlerin yargılanmasıyla son bulur. Yargıç’ın taraflı olduğu ispatlanırsa hem meslekten atılır, hem de verdiği kararları ele almak için başka şarta gerek kalmaz. Hapiste boşuna yatan yurtseverleri kurtarmanın en iyi yöntemi budur. Yasayla yapılmaya kalkışıldığında hata yapılır. Yasa yapılırsa iktidar kendini rahatsız eden her olayda yeni yasa çıkartır.
55 İMZA YETERLİ

Yolsuzluk soruşturmasından sonra adı geçen 5 bakan hakkında soruşturma açılması için 55 milletvekilinin imzası yeterli. Muhalefet 10 günde bir 55 imza verse Mart seçimlerine kadar meclisin başka bir konuda konuşma şansı kalmaz. Yolsuzluklar kamuoyuna yansır. Mecliste bunları anlatmak istedim. Linç edilecektim. HSYK yüksek yargıya 160 atama yaptı. MIT bir araştırma yapmış. Bunların 150’si cemaatçi çıkmış. Muhalefet sessiz. Türkiye uyutuluyor.”

YOKMU ORDUNUN İÇİNDE BİR MUSTAFA KEMAL

YOK MU ORDUNUN İÇİNDE BİR MUSTAFA KEMAL, ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NEDE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE ANLASANA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE DUY ULEN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. A.E Albayimdan Alintidir. 


YOKMU ORDUNUN İÇİNDE BİR MUSTAFA KEMAL
“İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla Milli Meclise davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. Asker Mustafa Kemal mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. Ben buna and içtim.”

AKP/PKK SADECE KIRLENMIS BIR PARTI DEGIL, AZILI BIR DUSMANDIR.


AKP/PKK SADECE KIRLENMIS BIR PARTI DEGIL, KAN EMICILIKLE, HIRSIZLIK, TALAN VE YAGMAYLA BESLENEN, VATAN SATMAYI IBADET GORUP, TURK MILLETINE KIN VE NEFRET BESLEYEN, HACLI DUACISI, HALK DUSMANI, SOYU SOYSUZLARDAN OLUSAN BIR IHANET ORGUTUDUR! YOK EDILMEKTE GECIKILMISTIR, DEVLETIN VE MILLETIN ISTIKBALI VE ISTIKLALI ICIN daha fazla gec KALINMAMALIDIR. VATAN TOPRAGINA KABUS GIBI COKMUS, SAHIPLERINE, BOP PROJESI DENILEN KAHPELIGE HIZMET EDEREK TURK MILLETINI YOK ETMEYE, ISLAMI, SAPIK EMELLERINE ALET EDEREK, INGILIZ DINI OLAN VAHABILIGE DONUSTURMEYE CALISAN AZILI BIR DUSMANDIR. 


MAHSUSA DUASI...

MAHSUSA DUASI...



YA RABBIM, CANI SEN VERIR SEN ALIRSIN. IHANET ICERISINE DUSMUS BU HAINLERIN CANINI ALIRKEN, PISLIKLERINI, UZERIME BULASTIRMA. VATANINA, MILLETINE SANCAGINA IHANET ETMIS, HER TURLU KAHPELIGI IBADET SAYAN BU NAMERTLERIN KOKUNU KURUTMAKTA BANA GUC VER KUDRET VER. VER KI, SENIN RIZAN DISINDA BIR HALE MEYLIMIZ OLMASIN. DECCALE BIAT ETMIS DUSMAN KARSISINDA BASIMIZ üryan, SINEMIZ Püryan, KILICIMIZ DAIM KESKIN OLSUN.
EY AZRAIL, EY GUZEL DOST, SEN SOZUNDE DURURSUN BILIRIZ. ALMAYA GELDIGINDE BIZI, CARPISIRKEN DUSMANLA, DUSERSE ALNIMIZ YERE. ISTE ORASI BENIM VATANIM DIYEBILELIM KI, KAN DOLMUS GOZLERIMIZ GERIDE, ESARET ICINDE KALMIS BIR VATAN GORMESIN. NE MUTLU TURKUM DIYEBILENE...

DENİZ TARİHİNİN EN BÜYÜK FACİASI S/S ÜSKÜDAR

DENİZ TARİHİNİN EN BÜYÜK FACİASI
S/S ÜSKÜDAR
 


1 Mart 1958 Cumartesi günü Üsküdar gemisi’nin kaptanı Mehmet Kaptan yapacağı 12.30 seferini yapmak için sabırsızlanıyordu. Lodos fırtınası öylesine kuvvetli esmeye başlamıştı ki, neredeyse vapuru halatlarını koparıp açığa sürükleyecekti. Böylesine sert bir havada iskelede bağlı kalmak ta, açık denizde dalgalarla boğuşmak kadar tehlikeli olabileceğini düşünen Mehmet Kaptan; yaşamında ilk kez hareket saatini beklemeden vapuru kaldırdı. Daha üç dakikası vardı, ama vapur zaten yeterince dolmuştu. Daha fazla yolcu almaktansa iskeleden bir an önce ayrılması iyi olacağını düşünerek gemiye hareket emri vermiştir. Gemici Ali Kaya iskeledeki çımacı görünürlerde olmadığından halatı kendi çözmek için iskeleye çıktı. Ama Mehmet Kaptan çoktan makine dairesine “Tam yol, ileri!” kumandasını varmıştı Vapur iskeleden fırtınanın etkisiyle de o kadar çabuk ayrılmıştı ki, Ali Kaya vapura geri atlayamamıştı.
Hava, birden gece gibi simsiyah kesilmiş ve lodos fırtınası giderek hızını artırmıştı. Mehmet Kaptan bin bir güçlükle dalgalara doğru çevirdiği vapurun burnunu aynı yönde tutmak için dalgalarla savaşıyordu. Bunca yıl Körfez’de yolcu taşıyan Mehmet Kaptan bile rüzgârın şiddetinin daha da artmasının telaşa kapılmaktan kendisini alamamıştı. Emektar vapur bir anda yana yatmıştı. Dev gibi dalgalar art arda geminin bordasına çullanıyordu. Fırtına giderek artması nedeniyle kaptan köşkü Mehmet Kaptan ve Gv Lostromosu Mustafa Deniz’le birlikte yerinden kopup denize uçmuştur. Dümen zincirinin kopması neticesinde Kontrolden çıkan gemi saatte 130 km hızla esen rüzgâra karşı koyamayarak Önce Makine dairesine sular doldu. Aynı anda öndeki ikinci mevki salonun camları patladı, içeri saldıran sular dehşete kapılan yolcuların üstüne boşaldı! Hareketin üstünden 26 dakika geçmişti ki, Üsküdar dolan suların etkisiyle şiddetle sola devrildi. Saat 12 53’ü Alabora olup battı 76 öğrenci olmak üzere toplam 272 kişi boğularak ölmüştür. 39 kişi bu olaydan kurtulmuştur